• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Θα είναι ένας αγώνας επιβίωσης
Για την διατήρηση των ελαστικών
Νέα 04/06/2022 - 20:47

Ο αναβάτης της Ducati έχασε την pole position από τον Aleix Espargaro για 0,031 δευτερόλεπτα, αλλά ήδη αναμένει ότι ο αγώνας της Βαρκελώνης θα είναι μια διαφορετική πρόκληση λόγω των καυτών και ολισθηρών συνθηκών της πίστας στις υψηλές θερμοκρασίες, που θα κάνουν τη διατήρηση των ελαστικών στην απόσταση του αγώνα το βασικό τεστ. 

Αν και ο Bagnaia δεν πιστεύει ότι υπάρχει τεράστιο έλλειμμα στον ρυθμό ενός γύρου, προβλέπει ότι η κύρια πρόκληση θα είναι να διατηρήσουν έναν ισχυρό ρυθμό σε μια απόσταση αγώνα χωρίς να υποστούν δραστική πτώση στην απόδοση του πίσω ελαστικού.

"Δεν ξέρω πώς να τον κερδίσω  (τον Espargaro), αλλά νομίζω ότι το κλειδί θα είναι να είσαι έξυπνος με το πίσω ελαστικό για ολόκληρο τον αγώνα", είπε ο Bagnaia, ο οποίος έχει κερδίσει δύο από τους τρεις τελευταίους αγώνες. "Είναι αλήθεια ότι μπορείς να πας γρήγορα στους πρώτους γύρους, αλλά μετά πρέπει να είσαι σταθερός μέχρι τον τερματισμό του αγώνα και αν πιέσεις στην εκκίνηση δεν μπορείς να είσαι σταθερός μέχρι τον τερματισμό του αγώνα".

"Θα είναι ένας αγώνας επιβίωσης γιατί πρέπει να είσαι πολύ, πολύ έξυπνος στην επιτάχυνση. Κάναμε διαφορετική δουλειά σε σύγκριση με τους άλλους στις ΕΔ4 για να δούμε αν το ελαστικό θα ήταν εντάξει και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα του ρυθμού μου σε αυτές τις δοκιμές".

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: MotoGP Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Aleix Espargaro: Ήταν ο πιο δύσκολος γύρος της σεζόν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα