• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο John Elkann Πρόεδρος της Fiat
O αδελφός του είναι φανατικός οπαδός του Valentino
Νέα 21/04/2010 - 20:17

 

Το δελτίο τύπου της γνωστής Ιταλικής εταιρίας είναι λιτό: «O John Elkann εκλέχθηκε Πρόεδρος της Fiat» λέει ο τίτλος και συνεχίζει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Fiat, που συνεδρίασε χτες στο Τορίνο, εξέλεξε τον John Elkann ως Πρόεδρο της εταιρείας. Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τον κ. Montezemolo για τις υπηρεσίες του στον όμιλο κατά τη διάρκεια μιας εξαιρετικά απαιτητικής περιόδου».

Ο 34χρονος John Elkann, είναι εγγονός του μεγάλου Gianni Agnielli, ιδρυτή της Fiat και ο κατά δύο χρόνια μικρότερος αδελφός του, ο Lapo Elkann είναι οπαδός και φίλος του Rossi. O εκκεντρικός – για πολλούς στην Ιταλία και το διεθνές jet set – «Lapo of luxury», όπως τον αποκαλούν τα περιοδικά μόδας, είναι από το 2003 ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της Fiat και αυτός που βρίσκεται πίσω από την κίνηση του Ιταλικού εργοστασίου να μπει στο χώρο του MotoGP ως χορηγός του Rossi και της ομάδας του.

O John Elkann νέος Πρόεδρος της Fiat
O John Elkann νέος Πρόεδρος της Fiat

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Fiat, Luca Cordero di Montezemolo, είναι επίσης φανατικός υποστηριχτής του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή και τώρα που θα ασχολείται αποκλειστικά με την Ferrari θα προσπαθήσει να τραβήξει τον Rossi προς τον 4τροχο κόσμο. Όμως από την άλλη μεριά η φιλία του Valentino με τον Lapo και η ακόμη μεγαλύτερη δύναμη πια της οικογένειας μέσα στον όμιλο, μπορεί να είναι ένα στοιχείο που θα κρατήσει τον Ιταλό σούπερ-σταρ στο 2τροχο κόσμο. Βέβαια τη στιγμή που ο Lapo είναι οπαδός και της Ducati (την οποία άλλωστε χορηγεί ο όμιλος μέσω της Alfa Romeo), μπορεί το γεγονός αυτό να γείρει την πλάστιγγα υπέρ της πιθανολογούμενης μεταγραφής του Rossi στην «κόκκινη» ομάδα.

O Lapo Elkann δοκιμάζει τις αναρτήσεις της GP10!
O Lapo Elkann δοκιμάζει τις αναρτήσεις της GP10!

 

Σε ένα πράγμα δεν ταιριάζει η οικογένεια Elkann με τον VR, στο ποδόσφαιρο, αφού η Juventus F.C. ανήκει στον όμιλο, ενώ ο Valentino είναι οπαδός της Inter!

Επόμενο άρθρο »

Εκτός αγώνα ο Kagayama

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi εναντίον 3, σε θέμα κινητήρων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα