• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Περίμενα περισσότερα
Ήταν πραγματικά κρίμα
Νέα 07/06/2021 - 12:43

Το Σαββατοκύριακο της Καταλονίας, ενώ ξεκίνησε σε πολύ καλές βάσεις για τον Rossi (απευθείας ΚΑΤ2, 11ος στην γραμμή εκκίνησης, καλός ρυθμός σε ΕΔ4 και ζέσταμα), τελικά έληξε ως πανωλεθρία. Στο τέλος του πρώτου γύρου, ο Ιταλός είχε ήδη βρεθεί στην 16η θέση και τελικά, έπεσε στην 10η στροφή από την 13η θέση.

"Περιμέναμε περισσότερα από τον αγώνα γιατί είχα καλό ρυθμό το Σάββατο. Χρησιμοποίησα το σκληρό πίσω ελαστικό στις ΕΔ4 και ένοιωθα καλά. Ήμουν γρήγορος μετά από λίγους γύρους, οπότε αποφασίσαμε να τo χρησιμοποιήσουμε και στον αγώνα".

"Δυστυχώς ήδη από τον πρώτο γύρο, δεν είχα την πρόσφυση που περίμενα και έχανα χρόνο συνέχεια. Στο τέλος είχα κουνήματα στον πίσω τροχό και τελικά έπεσα στην δέκατη στροφή¨.

"Είναι κρίμα και πρέπει να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Αύριο (σήμερα) έχουμε ένα τεστ εδώ και νομίζω θα δοκιμάσουμε το μεσαίο ελαστικό, να καταλάβουμε τι αίσθηση δίνει και ίσως υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα να δοκιμάσουμε".

Μόλις δύο αγώνες απομένουν μέχρι το διάλειμμα του καλοκαιριού, στην διάρκεια του οποίου ο Rossi έχει δηλώσει ότι θα αποφασίσει για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται του χρόνου. Το Assen (που είναι ο τελευταίος αγώνας πριν το διάλειμμα) είναι ένα από τα δυνατά σημεία του Rossi και η τελευταία του νίκη ήταν εκεί.

Η τελευταία νίκη του Valentino Rossi, στο Assen, το 2017.

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Test

« Προηγούμενο άρθρο

Τιμωρήθηκε ο Quartararo με +3''

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα