• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: MotoGP Ζέσταμα
Ταχύτερος ο Takaaki Nakagami
Νέα 30/05/2021 - 11:40

Ο Takaaki Nakagami αναδείχθηκε σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια του ζεστάματος, ο ταχύτερος αναβάτης με χρόνο 1:46.746. Πίσω του (παρά τις δυσκολίες που φαίνεται να τον ταλανίζουν όλο το τριήμερο) ήταν ο Johann Zarco με χρόνο 1:46.832.  Την τριάδα συμπλήρωσε ο Brad Binder, που τόσο αυτός όσο και η KTM φαίνονται πολύ ανεβασμένοι αυτό το τριήμερο, με χρόνο 1:46.989.

Ο Alex Rins είχε έξοδο,  χωρίς πτώση, και κατάφερε εν τέλει να βρεθεί στην τέταρτη θέση του session, συνεχίζοντας ένα καλό τριήμερο. Πίσω του, ο Maverick Vinales σηματοδότησε την πρώτη Yamaha στο ζέσταμα, μπροστά από τον Marc Marquez στην 6η θέση. O Marquez είχε μια σειρά δικών του "στιγμών" καθώς πήγε να συγκρουστεί με τον Francesco Bagnaia (όταν ο τελευταίος έχασε για λίγο τον έλεγχο του πίσω μέρους της μοτοσυκλέτας του), ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα μπήκε στην γραμμή του Aleix Espargaro, προκαλώντας την δυσφορία του αναβάτη της Aprilia. Επίσης είχε και ο ίδιος έξοδο, όταν έχασε το μπροστινό της μοτοσυκλέτας του, χωρίς όμως να έχει πτώση.

Ο αδερφός του, Αlex Marquez, ήταν 7ος αλλά θα έχει πολύ δουλειά να κάνει στον αγώνα καθώς ξεκινάει από την τελευταία θέση του grid. Πίσω του ήταν σήμερα ο τελευταίος νικητής του Mugello, Danilo Petrucci, που ίσως αποτελέσει έκπληξη το απόγευμα. Ο rookie της Esponsorama Ducati, Enea Bastianini ήταν ένατος ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Aleix Espargaro.

Ο Valentino Rossi δεν κατάφερε να έχει τους χρόνους που ήθελε και ήταν 17ος. Ο Miguel Oliveira, αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα, καθώς λευκός καπνός έβγαινε από την εξάτμισή του στην αρχή του session. Επανήλθε προς το τέλος για να βρεθεί τελικά στην 14η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Σε σοβαρή κατάσταση ο Jason Dupasquier (update)

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK: Estoril Πρώτος Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα