• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε σοβαρή κατάσταση ο Jason Dupasquier (update)
Δίνει τη μάχη για τη ζωή του
Νέα 30/05/2021 - 11:58

O Jason Dupasquier είχε ένα τρομακτικό ατύχημα κατά τις ΚΑΤ2 της Moto3 χθες το μεσημέρι, όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και έπεσε. έμας από τους αναβάτες που ακολουθούσαν, ο Alcoba δεν κατάφερε να απ[οφύγει τον πεσμένο αναβάτη και τον κτύπησε στην περιοχή του κεφαλιού. Αμέσως το ιατρικό προσωπικό έτρεξε για βοήθεια και ο Dupasquier μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Φλωρεντίας.

Ο Giancarlo Di Filippo, που είναι ο επικεφαλής γιατρός της FIM στα MotoGP, ανέφερε ότι ο Jason μεταφέρθηκε αιμοδυναμικά σταθερός (σταθερή κατάσταση καρδιάς και κυκλοφορίας αίματος) στο νοσοκομείο και ότι περιιμένουν περαιτέρω ενημέρωση.

Η κατάσταση του αναβάτη της Moto3 είναι πολύ σοβαρή. Ο Dupasquier έχει εισέλθει στο χειρουγείο όχι μόνο για τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έχει. Σήμερα το πρωί η ομάδα του αποφάσισε να μην συμμετάσχει καθόλου στο Αγώνα, ούτε με τον Ryusei Yamanaka, τον άλλο οδηγό της ομάδας, καθώς η κατάσταση του Ελβετού παραμένει και σήμερα το πρωί κρίσιμη. 

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε περισσότερα νέα για την υπόθεση, ελπίζοντας όλα να πάνε καλά.

Ο Fabio Quartararo χθες αφιέρωσε την Pole Position που πέτυχε στον Jason, ευχόμενος ταχεία ανάρρωση, ενώ και όλοι οι οδηγοί και το paddock του MotoGP, ανησυχεί και παρακολουθεί την κατάσταση, ελπίζοντας στα καλά νέα της σταθεροποίησης της ζωής του 19χρονου οδηγού.

Επόμενο άρθρο »

Απεβίωσε ο Dupasquier...

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: MotoGP Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα