• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto2 ΕΔ3
Νέα ρεκόρ ταχύτερου γύρου- Πρώτος ο Raul Fernandez
Νέα 29/05/2021 - 13:28

Τα νέα ρεκόρ γύρου συνεχίστηκαν και στην Moto2. Αυτή την φορά, δύο διαφορετικοί αναβάτες ξεπέρασαν το παλιό ρεκόρ γύρου στο Mugello για την Moto2 (που κατείχε ο Marcel Schrotter). 

Πρώτος το κατάφερε ο Sam Lowes με χρόνο 1:50.793, ενώ βρισκόταν εκείνη την στιγμή στην κορυφή, κατά το 9ο λεπτό των ΕΔ3 και έμεινε εκεί μέχρι και σχεδόν το τέλος. Στο 35ο λεπτό όμως, ο Raul Fernandez κατάφερε να ολοκληρώσει τον γύρο του σε 1:50.616, παίρνοντας τόσο την πρώτη θέση από τον Lowes, όσο και το νέο ρεκόρ γύρου.

Στην δεύτερη θέση βρέθηκε τελικά ο Remy Gardner, κάνοντας το 1-2 για την ομάδα του Aki Ajo με χρόνο 1:50.770, σπρώχνοντας τον Sam Lowes στην τρίτη θέση.

Πίσω τους, ο Aron Canet και ο Fabio DiGiannantonio συμπλήρωσαν την πεντάδα. Ο παλιός κάτοχος του ρεκό γύρου, Marcel Schrotter έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Tony Arbolino και τον Αμερικανό Joe Roberts. Την δεκάδα έκλεισαν ο Xavi Vierge και ο Augusto Fernandez, ενώ τον δρόμο τους στις ΚΑΤ2 βρήκαν επίσης οι Marco Bezzechi, Ai Ogura, Lorenzo Dalla Porta και Bo Bendsneyder.

Οι Albert Arenas και Niccolo Bulega είχαν πτώσεις και περιορίστηκαν στις θέσεις 27 και 23 αντίστοιχα. Στα τελευταία στάδια και ο Simone Corsi είχε πτώση και τελικά τερμάτισε το session στην 20η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Μου ...κάνει η αγελάδα! Στο κράνος του Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα