• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: MotoGP ΕΔ3
Ρεκόρ γύρου ο Bagnaia, τελικής ο Binder!
Νέα 29/05/2021 - 13:12

Ταχύτεροι από όλο το Σαββατοκύριακο ήταν οι αναβάτες των MotoGP στις ΕΔ3 με πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τους, καθώς οι 19 πρώτοι αναβάτες είχαν διαφορά μικρότερη του ενός δευτερολέπτου!

Ταχύτερος όλων ήταν ο Francesco Bagnaia, ο οποίος μάλιστα πέτυχε νέο ρεκόρ γύρου με χρόνο 1:45.456. Ακριβώς πίσω του, με 1:45.613 βρέθηκε ο Fabio Quartararo, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Brad Binder, ο οποίος μάλιστα δήλωσε ότι είναι η πρώτη φορά φέτος που μπορεί να στρίψει την KTM μοτοσυκλέτα του όπως θέλει. Πολύ καλή επίδοση από τον Νοτιοαφρικανό που δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Μάλιστα η ΚΤΜ του με το νέο αναβαθμισμένο πλαίσιο έσπασε το ρεκόρ τελικής ταχύτητας της πίστας με την εκπληκτική ταχύτητα των 362.4 χλμ/ώρα, που ισοφαρίζει και το ρεκόρ τελικής όλων των πιστών, που είχε περύχει φέτος στο Κατάρ ο Johann Zarco! 

Τέταρτος ήταν ο Jack Miller και την πεντάδα έκλεισε ο Johann Zarco, βάζοντας τρία Ducati στις πέντε πρώτες θέσεις! Ο Alex Rins έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Miguel Oliveira, που με αυτό τον τρόπο έβαλε και τις δύο εργοστασιακές KTM στις ΚΑΤ2. Το ίδιο πέτυχε και ο Joan Mir από την 8η θέση, με τις δύο Suzuki να δείχνουν τρομερά σημάδια βελτίωσης στα δοκιμαστικά φέτος. Στην 9η θέση βρέθηκε ο Pol Espargaro (η καλύτερη Honda), ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Franco Morbidelli, που κάνει εκπληκτική δουλειά πάνω σε αυτή την Yamaha του 2019.

Εκτός ΚΑΤ2 βρέθηκε ο Marc Marquez στην 12η θέση, όπως και ο Valentino Rossi στην 18η θέση.

Ο Maverick Vinales, ενώ ήταν γρήγορος σε όλο το session, έπεσε 2.30 λεπτά πριν το τέλος και δεν κατάφερε να πάρει μέρος στους τελευταίους γρήγορους γύρους, κάτι που τον ανάγκασε να περιοριστεί στην 11η θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Moto3 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα