• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ciabatti : Oι 8 Ducati είναι ένα ενδεχόμενο που μπορεί να συμβεί
Νέα 20/05/2021 - 01:29

Με την Ducati να διαπραγματεύεται ταυτόχρονα με την Gresini Team και την VR46 (το τελευταίο αναμένεται να γίνει επίσημο μετά τον αγώνα του Mugelllo), υπάρχει ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο, η επόμενη χρονιά (2022) να μας βρει με 8 Ducati στο grid του MotoGP.

Με την ανανέωση του συμβολαίου του Jack Miller να θεωρείται δεδομένη (όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο) και τον Francesco Bagnaia να έχει ήδη συμβόλαιο για το 2022, η εργοστασιακή ομάδα της Ducati είναι ήδη κλειδωμένη.

Η επόμενη κίνηση που αναμένεται είναι η υπογραφή των οδηγών της Pramac Ducati, Johann Zarco και Jorge Martin. Οπότε με τις διαπραγματεύσεις ανοιχτές, υπάρχει το ενδεχόμενο την σεζόν του 2022 να δούμε 8 Ducati να διεκδηκούν θέσεις στο MotoGP.

" Να, είναι αλήθεια", επιβεβαίωσε ο Paolo Ciabatti. "H επιλογή των 8 μοτοσυκλετών υπάρχει. Το έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν (με Avintia και Aspar). Πιστεύουμε ότι μπορούμε να το χειριστούμε.Και αυτό μας επιτρέπει να έχουμε έναν καλό αριθμό νέων οδηγών στην Ducati".

Το παράδειγμα της KTM (που έχει χτίσει μια δίοδο νέων ταλέντων από το Rookies Cup μέχρι το MotoGP), αίγουρα φαντάζει ελκυστικό στα μάτια της Ducati.

Από την πλευρά της Dorna, αν οι ομάδες τα βρούνε μεταξύ τους, δεν υπάρχει ανυσηχία. Η λογική λέει ότι οι ήδη 6 υπάρχοντες αναβάτες (καθώς αναμένεται ότι η Ducati εκτιμά τους Luca Marini και Enea Bastianini), θα συνοδευτούν από τον Fabio Di Giannantonio (ο οποίος είναι ήδη δυνατός στην Moto2) και η δεύτερη θέση είναι προς το παρόν κενή.

Σε αυτό το ενδεχόμενο δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιός θα είναι ο όγδοος αναβάτης της Ducati, αλλά, μέχρι να υπάρξει επόμενο νέο που να αφορά αυτό το θέμα, θα θέλαμε να ακούσουμε την δική σας άποψη.

Σε περίπτωση που το 2022 δούμε 8  Ducati στην γραμμή της εκκίνησης, ποιός θα θέλατε να είναι ο όγδοος αναβάτης του ιταλικού εργοστασίου;

 

 

Επόμενο άρθρο »

Oliveira : Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα δεν αναδεικνύουν την πραγματική μας δυνατότητα

« Προηγούμενο άρθρο

Puig: Ο γεννημένος πρωταθλητής είναι πάντα πρωταθλητής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα