• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Puig: Ο γεννημένος πρωταθλητής είναι πάντα πρωταθλητής
Για τον Marc Marquez
Νέα 19/05/2021 - 16:19

Ο Alberto Puig επέστρεψε στην ομάδα HRC στον αγώνα του Le Mans μετά από μερικούς αγώνες απουσίας λόγω προβλημάτων υγείας. Εκεί, ο Team Manager της Honda είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την προσπάθεια του Marquez, που κατάφερε με την αλλαγή μοτοσυκλετών με αυτές με λάστιχα βροχής, να βρεθεί στη 1η θέση για τρεις γύρους πριν πέσει. Παρά το ότι ο Marc τελικά εγκατέλειψε μετά από μια 2η πτώση αργότερα στο αγώνα ο Puig χειροκρότησε την προσπάθεια του αναβάτη του.

 

Στις δηλώσεις του για την προσπάθεια του Marc ο Puig είπε:

"Το ρεζουμέ του αγώνα είναι ότι ο γεννημένος πρωταθλητής έχει πάντα τη νοοτροπία του πρωταθλητή. Ο Marquez είδε την ευκαιρία για νίκη και παρά την σωματική του κατάσταση προσπάθησε για τη νίκη. Ηγήθηκε του αγώνα, έπεσε, σηκώθηκε και ήταν πάλι ο ταχύτερος αναβάτης στον αγώνα. Δυστυχώς έπεσε πάλι και τελικά εγκατέλειψε, αλλά απέδειξε ότι το πνεύμα του και η εσωτερική του δύναμη ειναι απίστευτα. Φυσικά δεν είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα άλλα είμαστε περήφανοι που ο Marc απέδειξε ότι μετά από όλα΄αυτά που πέρασε τους τελευταίους μήνες παραμένει, στη ψυχή, πρωταθλητής".

 

Επίσης δήλωσε ότι παρά το αποτέλεσμα του αγώνα η κατάσταση ειναι θετική

"Το αρνητικό είναι ότι ο Marc έπεσε και δεν τερμάτισε αλλά το θετικό είναι το ότι έδειξε την ψυχική του δύναμη. Αυτό που πραγματικά σε προσδιορίζει ειναι η ψυχική δύναμη. Είναι εντυπωσιακό ότι όλο αυτό το διάστημα ποτέ δεν τα παράτησε και αυτό το είδαμε στο Le Mans, με την προσπάθειά του για τη νίκη και τέλος, ότι παρά το αποτέλεσμα δεν επηρεάστηκε. Αυτό που θέλει τώρα ειναι μια νίκη και αυτή, αργά η γρήγορα, θα έρθει. Φυσικά από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν ειναι ακόμα έτοιμος άλλα αυτό το γνωρίζει η ομάδα Honda HRC. Ενδεχομένως ο Marc να χρειάζεται περισσότερο χρόνο και θα του τον δώσουμε".

 

Στη συνέχεια μίλησε για τα προβλήματα της μοτοσυκλέτας

" Όπως είπαμε και στη Jerez αντιμετωπίζουμε ορισμένα προβλήματα και πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσουμε την RC213V. Ο Marc δεν ειναι ακόμα καλά και φυσικά δεν ειναι στο 100% των δυνατοτήτων του. Ο στόχος να επανέλθει στο 100% θα επιτευχθεί βήμα βήμα. Από την άλλη πλευρά πρέπει να βελτιώσουμε και τη μοτοσυκλέτα μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο. Οι δυο επόμενες πίστες (Mugello και Barcelona) ειναι πολύ απαιτητικές, ιδιαίτερα το Mugello ο

όπου θα πρέπει να βρούμε την καλύτερη ισορροπία στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας.

Επόμενο άρθρο »

Ciabatti : Oι 8 Ducati είναι ένα ενδεχόμενο που μπορεί να συμβεί

« Προηγούμενο άρθρο

Νίκες και θέσεις στο βάθρο για τους αθλητές με Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα