• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Τώρα είμαι πιο αισιόδοξος!
Αν και λίγοι βαθμοί θα ήταν καλή ένεση ηθικού
Νέα 18/04/2021 - 23:17

Είναι τελείως παράδοξο, αλλά ο Valentino Rossi έδειχνε ανακουφισμένος μετά τον Αγώνα στο Portimaο τον οποίο δεν… τερμάτισε! Ο Ιταλός είχε κερδίσει αρκετές θέσεις από την 17η που ξεκίνησε τον αγώνα, αλλά έκανε το λάθος όταν ήταν στην 11η θέση και έμεναν δέκα γύροι για το τέλος. Γιατί, όμως, ήταν χαρούμενος;

«Γιατί ένοιωθα καλύτερα. Αλλάξαμε το στήσιμο και ήμουν πιο αποτελεσματικός στα φρένα. Είχα και καλύτερη πρόσφυση στην επιτάχυνση με το πίσω ελαστικό. Ο ρυθμός μου δεν ήταν άσχημος, αλλά όλα είναι πιο δύσκολα όταν ξεκινάς από πίσω. Πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι στους δέκα πρώτους, αλλά δυστυχώς έπεσα. Κρίμα, γιατί οι λίγοι αυτοί βαθμοί θα ήταν καλή ένεση ηθικού».

Εκεί κοντά του ήταν και ο αδερφός του (ετεροθαλής) ο Luca Marini. «Έπρεπε να είμαι επιθετικός γιατί ήμουν πιο γρήγορος, αλλά δυσκολεύτηκα να τον περάσω. Ήταν περίεργο που έκανα προσπέραση σε μια μοτοσυκλέτα με το VR46 πάνω της και πολύ περισσότερο στον Luca». Τον ρώτησαν αν είναι στην πιο δύσκολη φάση της καριέρας του. «Δεν ξέρω», απάντησε. «Δεν είναι εύκολο σίγουρα, αλλά σήμερα ένοιωσα καλύτερα και δεν ήμουν πολύ μακριά από αυτούς που πήραν το βάθρο. Αυτός ο Αγώνας με γέμισε αισιοδοξία. Θεωρητικά οι επόμενες πίστες είναι καλές για εμένα».

Που πρέπει να βελτιωθεί; «Σίγουρα στις κατατακτήριες. Δυσκολεύομαι με τα μαλακά ελαστικά. Στον Αγώνα όμως οδήγησα καλά». Για τον Marquez είπε: «Νομίζω ότι ήδη είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Σίγουρα όλοι πρέπει να τον προσέξουν. Αλλά και ο Quartararo έκανε καλό Αγώνα. Ήταν πολύ γρήγορος».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ένοιωσα και πάλι οδηγός!

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao Moto2: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα