• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Moto2: Αγώνας
Φοβερή νίκη του rookie Fernandez! Έπεσε ο Lowes
Νέα 18/04/2021 - 19:19

Ο σημερινός Αγώνας της Moto2 στιγματίστηκε από το λάθος του Sam Lowes, του κυρίαρχου της κατηγορίας μέχρι σήμερα. Ο Άγγλος δεν έκανε καλή εκκίνηση ούτε σήμερα, αν και πάλι ξεκίνησε από την Pole όπως και στους δύο προηγούμενους Αγώνες στο Qatar.

Δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση όμως, ήρθε η πρώτη του πτώση σε Αγώνα φέτος. Αφού γλύτωσε τα χειρότερα (τραυματισμός) γύρισε απογοητευμένος στο γκαράζ της Marc VDS και από εκεί παρακολούθησε έναν φοβερό Raul Fernandez να «κάνει τα δικά του» μέσα στην πίστα!

Ο Αγώνας είχε και πολλά λάθη καθώς οι ανεβασμένες θερμοκρασίες δυσκόλεψαν τους οδηγούς. Το ένας λάθος διαδεχόταν το άλλο, με εξαίρεση τον απίστευτο Raul Fernandez, ο οποίος όχι μόνο δεν έκανε λάθη, αλλά ανέβασε το ρυθμό του πάρα πολύ στους τρεις τελευταίους γύρους!

Έτσι πήρε άνετα την πρώτη νίκη της καριέρας του και το δεύτερο συνεχόμενο βάθρο του στην κατηγορία! Κανείς δεν μπορούσε να τον ακολουθήσει καθώς περνούσε τη γραμμή του τερματισμού πανευτυχής! Πίσω του ο Aron Canet, ο Remy Gardner και ο Joe Roberts έδωσαν τη μάχη για τις δύο τελευταίες θέσεις στο βάθρο.

Παρά το πρόβλημα arm pump που είχε στο τέλος του Αγώνα, ο Aron Canet πήρε τους 20β της δεύτερης θέσης, στο πρώτο του βάθρο στην κατηγορία μετά από 15 Αγώνες. Πίσω του έγινε σκληρή μάχη, με τον Remy Gardner να κάνει μια επιθετική κίνηση στον Joe Roberts στις τελευταίες στροφές. Οι δυο τους ακούμπησαν και ο Remy Gardner πέρασε τη γραμμή του τερματισμού στην τρίτη θέση.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Τώρα είμαι πιο αισιόδοξος!

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα