• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα παιδιά σχεδιάζουν τα αυτοκίνητα των ονείρων τους
Kαι «σπάνε» την καραντίνα με την φαντασία τους
4auto 06/04/2021 - 19:48

Στις δύσκολες μέρες της καραντίνας, τα παιδιά των εργαζομένων της Stellantis, σχεδίασαν τα αυτοκίνητα των ονείρων τους, ταξιδεύοντας νοητά στους δρόμους του μέλλοντος.

Με ευφάνταστα ονόματα, όπως “SunRocker”, “Alfa Sport Aurelia”, “Luna, the dream car”, “Fiat Rainbow”, “Ecostella” και “WALF H2O”, τα παιδιά των εργαζόμενων στη Stellantis, σχεδίασαν τα αυτοκίνητα των ονείρων τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Σε αυτή τη δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας, αναπτύχθηκαν νέοι δίαυλοι επικοινωνίας, ένας εκ των οποίων ήταν μεταξύ του κέντρου σχεδιασμού (Centro Stile) της Stellantis στο Τορίνο και των παιδιών των εργαζομένων του Ομίλου. Στόχος τα παιδιά να ταξιδέψουν νοερά και να σχεδιάσουν τα αυτοκίνητα του μέλλοντος.

Η έναρξη αυτής της ξεχωριστής ενέργειας δόθηκε με ένα μήνυμα που έστειλε στα παιδιά μέσω video ο Σχεδιαστής της Stellantis, κ. Klaus Busse, ο οποίος τους ζήτησε να αφήσουνελεύθερη τη φαντασία τους και να δημιουργήσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους. Συνολικά 54 παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, με τον κ. Busse και την ομάδα του να επιλέγει τα 6 καλύτερα σχέδια. Από το “SunRocker” του 5χρονου Andrea με τους ηλιακούς συλλέκτες, το 3θεσιο “Fiat Rainbow” του Stefano και το ιπτάμενο “WALF H2O” της Viola, κοινός τόπος όλων των σχεδίων ήταν ο σεβασμός προς το περιβάλλον και βέβαια η αχαλίνωτη φαντασία των παιδιών. Όπως εξήγησε και ο κ. Busse, στόχος ήταν τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον εργασιακό χώρο των γονιών τους και ακόμα περισσότερο να σκεφτούν και να ονειρευτούν για το μέλλον. Άλλωστε, η συμβουλή του πολυβραβευμένου σχεδιαστή στα παιδιά, δείχνει να είναι περισσότερο από ποτέ επίκαιρη και για τους ενήλικες. «Πάντα να θυμάστε να βάφετε μεχρώματα τη ζωή. Να ονειρεύεστε, να ονειρεύεστε και να ονειρεύεστε. Έτσι μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα είστε ευτυχείς. Αναζητήστε αυτό που σας ευχαριστεί και κάντε το πράξη.»

O Σχεδιαστής της Stellantis, κ. Klaus Busse
O Σχεδιαστής της Stellantis, κ. Klaus Busse

Επόμενο άρθρο »

Räikkönen & Giovinazzi με την Giulia GTAm στην Ίμολα

« Προηγούμενο άρθρο

Χρόνια Πολλά Abarth!

Χορηγοί