• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Χειρουργείο ο Verneulen;
Αγώνας δρόμου για την συμμετοχή του στο Portimao
Νέα 14/03/2010 - 09:15

Ο Chris Vermeulen (Kawasaki Racing Team) δίνει μάχη με τον χρόνια για να προλάβει τον δεύτερο αγώνα του WSBK στο Portimao (26-28/3). Είχε τραυματιστεί στο γόνατο μετά από πτώση που είχε στο δεύτερο σκέλος του αγώνα του Phillip Island και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη, έδειξε βλάβες στους συνδέσμους, τον χόνδρο και τους μυς στο γόνατό του.

 

Οι γιατροί λένε τώρα πως ο Αυστραλός αναβάτης ίσως χρειαστεί ακόμα επέμβαση, αλλά θα πρέπει να περιμένουν ακόμα μία εβδομάδα για να δουν αν η θεραπευτική πορεία θα είναι ικανοποιητική: "Προς το παρόν περιμένω να δω αν θα θεραπευτούν κάποιες εκδορές που υπάρχουν στο εξωτερικό μέρος του γονάτου και μετά θα ξαναπάω πάλι στον γιατρό.

 

Αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο και ταυτόχρονα δεν πολυκουράζω το πόδι μου θα είμαι έτοιμος για τον αγώνα στο Portimao. Αν όχι, θα χρειαστεί να κάνω επέμβαση. Προς το παρόν η συμμετοχή μου στον αγώνα δεν είναι σίγουρη. Όσο για το πόδι μου, το πατάω όσο το δυνατόν λιγότερο και προσπαθώ να μην το ζορίζω" δήλωσε ο Vermeulen.

Επόμενο άρθρο »

De Angelis "on the rocks"

« Προηγούμενο άρθρο

Άνθρωποι ή Θεοί;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα