• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνεργασία του StAr με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
4auto 04/03/2021 - 11:09

Στα πλαίσια του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Οδική Ασφάλεια, η Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Άρη Σταθάκη για την Οδική Ασφάλεια, είχαν σήμερα συνάντηση με τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, τον Διευθυντή του Γραφείου του Υφυπουργού κ. Δημήτρη Μαρίτσα και την σύμβουλο του Υφυπουργού κα Αγγελική Καραστέργιου.

 

Η Χριστίνα Σταθάκη και ο Γιώργος Παπαχρήστος παρουσίασαν στον Υφυπουργό και τους συνεργάτες του τις δράσεις του StAr, το πρόγραμμα για την τρέχουσα χρονιά καθώς και το μακροπρόθεσμο πλάνο του. Παράλληλα, συμφωνήθηκε η συνεργασία του Υπουργείου Μεταφορών με το Ίδρυμα Άρη Σταθάκη και η συμμετοχή του StAr στο Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Οδική Ασφάλεια.

 

Το StAr, Ίδρυμα Άρη Σταθάκη για την Οδική ασφάλεια είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ασχολείται με τη ενημέρωση και εκπαίδευση σε θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, μέσω προγραμμάτων για κάθε ηλικία και κάθε ειδική ανάγκη. Τα προγράμματα αφορούν όλους τους χρήστες των δρόμων, οδηγούς, πεζούς, επιβάτες και είναι προσαρμοσμένα με τη βοήθεια των ειδικών συνεργατών του Ιδρύματος.

 

Επόμενο άρθρο »

H Ford Mustang Mach-E τα βάζει με έναν πύραυλο

« Προηγούμενο άρθρο

“Bialbero”: Το «φετίχ» της Alfa Romeo

Χορηγοί