• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Leon Camier: Τούμπα... φιλανθρωπίας
Ένας πρωτότυπος πλειστηριασμός
Νέα 08/03/2010 - 09:34

Στον αγώνα του Phillip Island για το WSBK, ο Leon Camier (Aprilia Alitalia Racing) είχε πτώση στο τελευταίο λεπτό της Superpole 2. Ο αναβάτης έφυγε αλώβητος, όμως η Aprilia RSV4 δεν ήταν τόσο τυχερή.

Όμως επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, ο Leon αποφάσισε να κάνει μια πρωτότυπη δημοπρασία: Έβγαλε προς πλειοδότηση τον σπασμένο ανεμοθώρακα της μοτοσυκλέτας του. Τα χρήματα θα πάνε στην οργάνωση Sport Relief.

“Νευρίασα με τον εαυτό μου που έπεσα, όμως μπορεί να βγει κάτι καλό από αυτήν την πτώση. Το να συγκεντρωθούν χρήματα για την Sport Relief είναι σίγουρα κάτι καλό. Η Sport Relief είναι μια αξιόλογη φιλανθρωπική οργάνωση και ελπίζω όλοι οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμό να συμμετάσχουν και να προσφέρουν. Και μιας και δεν σκοπεύω να ξαναπέσω, η ζελατίνα αυτή μπορεί να αποδειχθεί αρκετά συλλεκτική” σχολίασε γελώντας ο Camier.

 

Η Sport Relief είναι μια οργάνωση που έχει σαν σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων μέσα από διάφορες αθηλτικές δραστηριότητες. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται πηγαίνουν σε διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς σε όλον τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από το http://www.sportrelief.com.

Η συγκεκριμένη δημοπρασία πάντως θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Μαρτίου (ώρα 15:20:24 GMT). Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς να “χτυπήσετε” το αντικείμενο, μπορείτε να μπείτε στο http://www.leon-camier.net

Επόμενο άρθρο »

Πόσο κοστίζει μια μοτοσυκλέτα της Moto2;

« Προηγούμενο άρθρο

Colin Edwards: Η M1 'τα σπάει'

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα