• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dakar 2021: Πρώτος ο Barreda στην 4η Ειδική
Στην κορυφή της κατάταξης ο De Soultrait!
Νέα 07/01/2021 - 14:29

Μετά την απογοήτευση της τρίτης Ειδικής, ο Joan Barreda ανέκαμψε στην τέταρτη και κατάφερε να φτάσει πρώτος στον τερματισμό, με διαφορά σχεδόν 6 λεπτά από τον 2ο!

 

Στην αρχή ο Toby Price έκανε δύσκολη τη ζωή του Barreda, ωστόσο ένα λάθος του οδηγού της KTM στην πλοήγηση του στοίχισε περίπου πέντε λεπτά.

 

Έτσι ο αντίπαλός του συνέχισε ανενόχλητος με την Honda του και πήρε την πρώτη θέση, μπροστά από την Yamaha του Ross Branch.

 

O Branch ωστόσο δέχτηκε ποινή ενός λεπτού κι έτσι τελικά υποχώρησε στην 4η θέση στα χαρτιά, με τον Daniel Sanders να παίρνει τη δεύτερη θέση!

 

Ο Sanders, που συμμετέχει για πρώτη φορά σε Dakar, τερμάτισε με την KTM του μπροστά από τον Luciano Benavides (Husqvarna).

 

Ο Xavier de Soultrait, πάλι με μοτοσυκλέτα της Husqvarna, πήρε την 5η θέση και κατάφερε με το τέλος της Ειδικής να περάσει στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης!

 

Πίσω του, με διαφορά μόλις στα 15 δευτερόλεπτα είναι ο Joan Barreda ενώ στην 3η θέση – 5 λεπτά και 24’’ από την κορυφή – ακολουθεί η Honda του Benavides και η Yamaha του Branch.

 

Έδαφος έχασαν χτες τόσο ο Toby Price όσο και ο Sam Sunderland που δεν κατάφεραν να μπουν στη δεκάδα των πρώτων.

 

Έτσι έμειναν πίσω, στην 8η και 7η θέση αντίστοιχα, ενώ δύσκολη ημέρα χτες είχε και ο Ricky Brabec και είναι μόλις 15ος στη γενική κατάταξη.

 

Επόμενο άρθρο »

Σοκαρισμένοι στη Suzuki μετά την απόφαση του Brivio!

« Προηγούμενο άρθρο

Aprilia: Smith ή Savadori;

Χορηγοί