• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aprilia: Smith ή Savadori;
Η απόφαση δεν θα βασιστεί μόνο στα αποτελέσματα
Νέα 07/01/2021 - 13:16

H Aprilia προσπάθησε και κυνήγησε πολλά ονόματα είτε από τη μεγάλη κατηγορία, είτε από την Moto2, για να αντικαταστήσουν τον Andrea Iannone.

 

Για διάφορους λόγους ωστόσο, η εταιρεία δεν κατάφερε να κλείσει με συμβόλαιο κάποιον από αυτούς (Dovi, Crutchlow, Bezzecchi, Roberts, Di Giannantonio).

 

Επομένως το εργοστάσιο θα πρέπει να διαλέξει έναν εκ των Bradley Smith και Lorenzo Savadori για να σταθεί στο πλευρό του Aleix Espargaro το 2021.

 

Ο Smith είναι βετεράνος πια στην κατηγορία, έχοντας μάλιστα και δύο βάθρα με την Tech3 στο παρελθόν, αν και τα τελευταία χρόνια είναι δοκιμαστής.

 

Από την άλλη, ο 27χρονος Savadori προέρχεται από τα WSBK κι έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία στους 3 τελευταίους περσινούς Αγώνες της σεζόν.

 

«Ο Lorenzo έδειξε σημαντική πρόοδο στους 3 αυτούς Αγώνες, ενώ ξέρουμε ότι μπορούμε να βασιστούμε στον επαγγελματισμό και την εμπειρία του Smith», έλεγε ο Massimo Rivola.

 

Προφανώς η επιλογή των δυο δοκιμαστών της Aprilia για να κερδίσουν τη θέση δίπλα στον Aleix, είναι να τα δώσουν όλα και να εντυπωσιάσουν στα δύο τεστ σε Sepang και Qatar.

 

Όμως αυτό ελλοχεύει κινδύνους, μιας και δεν θα έχουν στο μυαλό τους την εξέλιξη, οπότε η Aprilia σπεύδει να καθησυχάσει και τους δυο.

 

Έτσι, το εργοστάσιο δίνει έμφαση και τονίζει πως όποια κι αν είναι η απόφαση, δεν θα βασιστεί μόνο στους χρόνους, ενώ και οι δυο οδηγοί θα έχουν δουλειά και το 2021.

 

Επιπλέον, ο χαμένος θα έχει πάντα τη δυνατότητα να κάνει έκτακτες συμμετοχές σε ορισμένα Grand Prix φέτος.

Επόμενο άρθρο »

Dakar 2021: Πρώτος ο Barreda στην 4η Ειδική

« Προηγούμενο άρθρο

Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση του Gresini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα