• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Leon Haslam: “Σημασία έχει πώς τελειώνεις τον αγώνα, όχι πώς τον αρχίζεις”
Αισιόδοξος, αλλά προσγειωμένος ο αναβάτης της Suzuki
Νέα 27/02/2010 - 10:51

Παρά την πολύ καλή του εμφάνιση στις κατατακτήριες δοκιμές και την κατάκτηση της πρώτης superpole στην καριέρα του, ο αναβάτης της Suzuki Alstare δεν αφήνει τα μυαλά του να πάρουν αέρα:

“Είμαι πανευτυχής που πήρα την πρώτη μου superpole, όμως το αυριανό αποτέλεσμα είναι αυτό που θα μετρήσει. Καθόμουν στο box και έβλεπα τους συναθλητές μου να γυρνούν στην πίστα και να κατεβάζουν χρόνους και διαπίστωσα ότι αυτό είναι πολύ πιο ψυχοφθόρο απ' το να είσαι πάνω στη μοτοσυκλέτα και ν' αγωνίζεσαι. Ομολογώ ότι ένωσα μεγάλη ανακούφιση όταν τελείωσε η διαδικασία.”

“Επικεντρωθήκαμε περισσότερο στο να ρυθμίσουμε σωστά την μοτοσυκλέτα για τον αγώνα και να προετοιμαστούμε καλύτερα. Από τα δεδομένα που είχαμε στη διάθεσή μας ξέραμε ακριβώς την αλληλουχία των κινήσεων που έπρεπε να κάνουμε για την συγκεκριμένη πίστα. Στον αγώνα σκοπός μου είναι να είμαι στην τριάδα για τους πρώτους οκτώ ή εννιά γύρους, κάτι που θεωρητικά θα μου δώσει μεγαλύτερες ευκαιρίες να τερματίσω σε ανάλογα καλή θέση. Δεν έχει σημασία τί κάνεις στους πρώτους πέντε γύρους, αλλά στους πέντε τελευταίους!”

“Το κλίμα στην ομάδα είναι θαυμάσιο. Παρά το ότι διανύουμε μόλις το πρώτο μας Σαββατοκύριακο σε συνθήκες αγώνα, τα πάντα δουλεύουν ρολόι και επικοινωνούμε τέλεια. Νιώθω πραγματικά σαν στο σπίτι μου στην Suzuki Alstare και από την πρώτη στιγμή και όλοι φρόντισαν να κάνουν τη ζωή μου ευκολότερη”, δήλωσε ο Haslam.

 

Οι Άγγλοι, που είχαν καλομάθει να κυριαρχούν στα SBK επί Carl Fogarty, στηρίζουν πολλές ελπίδες πάνω στον Haslam. Ο 27χρονος από το Derby έχει δώσει μέχρι στιγμής καλά δείγματα και αυτό που απομένει είναι ν' αποδείξει αν όντως μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Το 'πε, το 'κανε ο Haslam – Άπαιχτος ο Checa

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Φωτογράφε φωτογράφε τράβα μια φωτογραφία...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα