• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha: Rossi – Lorenzo θα εξελίσσουν από κοινού την Μ1 το 2010
Και τί θα γίνει αν έχουν διαφορετικές απόψεις;
Νέα 25/02/2010 - 18:48

Μια από τις μόνιμες γκρίνιες του Jorge Lorenzo το 2009, ήταν ότι δεν είχε όσο λόγο θα ήθελε στην εξέλιξη της YZR-M1. Κύριος αναβάτης εξέλιξης ήταν, από το 2004, ο Valentino Rossi και όπως καταλαβαίνετε η μοτοσυκλέτα ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του. Στο τέλος της σεζόν η Yamaha υποσχέθηκε στον Lorenzo ότι το 2010 θα έχει και αυτός πιο ενεργή συμμετοχή στην εξέλιξη της M1, για να βοηθηθεί κι εκείνος στο κυνήγι του τίτλου.

Δύο κορυφαίοι αναβάτες λοιπόν θα εξελίσσουν από κοινού μια μοτοσυκλέτα. Τί καλύτερο για την Yamaha;

 

Ή μήπως όχι;

 

Τί θα συμβεί σε περίπτωση που οι Rossi – Lorenzo έχουν εντελώς διαφορετική άποψη για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η εξέλιξη; Ο Lin Jarvis, που έχει τον πρώτο λόγο στο θέμα, δεν ανησυχεί:

“Και οι τέσσερις μοτοσυκλέτες μας έχουν αρκετά κοινά στοιχεία στο στήσιμό τους. Στις πρώτες δοκιμές της χρονιάς είχαμε τον Valentino πρώτο, τον Jοrge τρίτο, τον Ben [Spies] πέμπτο και τον Colin [Edwards] έβδομο. Αυτό σημαίνει ότι η εξέλιξη έχει πάει πολύ καλά. Έχουμε μια μοτοσυκλέτα σεταρισμένη για να βολεύει τέσσερις διαφορετικούς αναβάτες, ο καθένας απ' τους οποίους οδηγεί με το δικό του στιλ. Θεωρώ λοιπόν ότι κανείς από τους τέσσερις δεν θα έχει να προτείνει κάτι τόσο ριζοσπαστικό που να μας οδηγήσει σε διαφορετικό δρόμο εξέλιξης. Αλλαγές σε λεπτομέρειες θα υπάρξουν, αλλά μέχρι εκεί. Συνεπώς, δεν ανησυχώ” είχε δηλώσει ο Jarvis.

 

Οι επίσημες δοκιμές ξεκινούν σήμερα, Πέμπτη, στην Sepang – και ο Lorenzo δεν θα είναι εκεί, μιας καιLin Jarvis

Lin Jarvis
ταλαιπωρείται ακόμα από το χέρι του, το οποίο τραυμάτισε κάνοντας motocross. Η κατάστασή του βελτιώνεται γοργά, όμως είναι σχεδόν βέβαια ότι θα χάσει και τις τελευταίες προ-αγωνιστικές δοκιμές στο Qatar, στα μέσα Μάρτη.

Επόμενο άρθρο »

SBK: Στο Phillip Island μέχρι το 2014

« Προηγούμενο άρθρο

Η Bridgestone και μετά το 2011 στα MotoGP;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα