• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jonathan Rea: “Θα ήθελα να τρέξω στα motoGP”
Θα είναι η επόμενη μεταγραφή;
Νέα 20/02/2010 - 15:00

Στο κατώφλι της δεύτερής του σεζόν στο παγκόσμιο SBK, ο Jonathan Rea παραδέχεται ότι θα ήθελε να αγωνιστεί στα motoGP σε κάποιο απ' τα επόμενα στάδια της καριέρας του. Ο 23χρονος αναβάτης, κέρδισε γρήγορα πολλούς φίλους στα SBK πέρσι – και όχι μόνο φίλους, αλλά και δύο σκέλη, ενώ τερμάτισε 5ος στην τελική κατάταξη.

Πέρα από την λογική φιλοδοξία του – δείξτε μου έναν αναβάτη που να μην θέλει να αγωνιστεί στα motoGP – ο Rea πιθανόν να ευνοηθεί και από τις συγκυρίες: Δεν υπάρχει Βρετανός αναβάτης στα motoGP (ο James Toseland επέστρεψε στα SBK) κάτι Dorna θα ήθελε πολύ. Όμως ο Jonathan δεν θα ήθελε να είναι η υπηκοότητά του το μόνο κλειδί που θα ανοίξει την πόρτα του motoGP:

“Η Dorna κάνει πώς και πώς για έναν Βρετανό αναβάτη, αλλά προσωπικά δεν θα ήθελα να αλλάξω πρωτάθλημα μόνο γι΄ αυτό και να τρέχω με κάποιες δευτεροκλασάτες ομάδες. Θέλω να κερδίσω με το σπαθί μου τον τίτλο στα SBK και μετά θα δω τί θα γίνει” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εδώ που τε λέμε δεν έχει και άδικο να σκέφτεται έτσι – ειδικά αν έχει στο μυαλό του τον Toseland. Ο οποίος έφυγε με τίτλο από τα SBK, αλλά η πορεία του στα motoGP δεν ήταν και σπουδαία...

Προς το παρόν ο Rea έχει συμβόλαιο με την Ten Kate μέχρι το τέλος του 2011, ενώ δηλώνει ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα πορεία του και σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί τα SBK σαν χαλάζι στην αναβροχιά:

“Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και ο συναγωνισμός δυνατός, τόσο από πλευράς εργοστασιακών ομάδων, όσο και από ποιότητας αγωνιζομένων. Είμαι πραγματικά πολύ ικανοποιημένος που τρέχω σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα, με μια τόσο καλή ομάδα σαν την Ten Kate. Είμαι σίγουρος πως μπροστά μας έχουμε μόνο βελτίωση” κατέληξε ο Rea, ο οποίος θεωρείται από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του 2010.

Επόμενο άρθρο »

Rossi – Stoner: Δηλώσεις πριν τις δοκιμές της Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

Nicky Hayden:"Έβγαλα τα ράμματα και είμαι πανέτοιμος!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα