• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Video Games: Το MotoGP 09/10 είναι έτοιμο!
Τον Μάρτη στα καταστήματα
Νέα 19/02/2010 - 16:27

Οι φίλοι του motoGP θα μπορέσουμε να ζήσουμε λίγη από την ένταση και την συγκίνηση ενός αγώνα, έστω και... εικονικά. Το νέο παιχνίδι της Capcom θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα στα καταστήματα για τις κονσόλες XBOX360 και Sony PS3. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει όλους τους επίσημους αναβάτες της σεζόν του 2009 (και φυσικά όλες τις πίστες και τις ομάδες), ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα για δωρεάν download περιεχομένου του 2010, όσο η σεζόν εξελίσσεται.

 

Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί τις εξελίξεις και μέσα από το παιχνίδι – και μάλιστα γρηγορότερα από ποτέ! Ένα άλλο σημείο που έχει βελτιωθεί στο παιχνίδι, είναι και το λεγόμενο “career mode”. Εκεί δηλαδή που δημιουργείτε έναν δικό σας αναβάτη και παίζετε με αυτόν. Η βελτίωση έγκειται στο ότι θα μπορείτε να ελέγχετε και τις κινήσεις σας εκτός αγώνα – με λίγα λόγια να προσλάβετε μηχανικούς, εκπροσώπους δημοσίων σχέσεων, managers κλπ, έτσι ώστε να σκαρφαλώσετε ακόμα γρηγορότερα προς την κορυφή του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η απόδοσή σας μέσα στη πίστα, τα προσπεράσματα, το στιλ και βέβαια οι νίκες, θα σας δώσουν extra πόντους και θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε την μοτοσυκλέτα σας και θα σας κάνουν περιζήτητο για τις μεγάλες ομάδες. Αρκεί βέβαια να μην το παρακάνετε, γιατί οι πτώσεις και οι αποτυχίες, μειώνουν τους πόντους σας (reputation points στο παιχνίδι) και σας στέλνουν στα... αζήτητα!

 

Φυσικά υπάρχει και το “Arcade Mode” στο οποίο μπορείτε να τρέξετε σε όποια πίστα θέλετε – και φυσικά το“Championship Mode” σε όποια από τις τρεις κατηγορίες θέλετε. Συνολικά το παιχνίδι είναι βελτιωμένο σε όλους τους τομείς και βέβαια έχει διατηρήσει την αρκετά καλή αίσθηση ελέγχου της μοτοσυκλέτας, αλλά και το εξαιρετικό πακέτο γραφικών – ήχου.

Επόμενο άρθρο »

SBK: Άπαντες παρόντες για τις επίσημες δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Alex Debon: Τραυματίστηκε αλλά ελπίζει σε επιστροφή στην Valencia

Χορηγοί