• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Άπαντες παρόντες για τις επίσημες δοκιμές
Στο Phillip Island, Κυριακή 21 και Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου
Νέα 19/02/2010 - 16:35

Σχεδόν όλοι οι αναβάτες των SBK θα δώσουν το “παρών” στις τελευταίες επίσημες δοκιμές πριν τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος θα γίνει την Κυριακή 28/2 στην πίστα του Phillip Island στην Αυστραλία.

Οι επτά εργοστασιακές ομάδες, αλλά και οι περισσότερες ιδιωτικές, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις ρυθμίσεις της τελευταίας στιγμής, αλλά και να “μετρήσουν” τους αντίπαλούς τους.

 

Η Aprilia έχει το δίδυμο Max Biaggi Leon Camier πανέτοιμο για μάχη. Ο Ρωμαίος αναβάτης για πρώτη φορά από το 2007, που πήγε στα SBK, ξεκινάει τη σεζόν με την ίδια ομάδα που τελείωσε την προηγούμενη.

Στην BMW, ο Troy Corser και ο Ruben Xaus, συνεχίζουν να είναι οι εργοστασιακοί αναβάτες, όμως οι S1000RR έγιναν τέσσερις. Ο Andrew Pitt και ο Roland Resch θα τρέξουν με τις μοτοσυκλέτες του Βαυαρικού εργοστασίου, ως αναβάτες της ομάδας Reitwagen BMW. Pitt και Resch είναι εδώ και κάμποσο καιρό στη χώρα των καγκουρό κάνοντας δοκιμές προσαρμογής στις μοτοσυκλέτες τους.

James Toseland (Portimao test)
James Toseland (Portimao test)

Πάμε στην Ducati με έξι αναβάτες: Noriyuki Haga – Michel Fabrizio (Ducati Xerox), Shayne Byrne – Carlos Checca (Althea Racing), Jacob Smrz (Pata B&G Racing) και Lorenzo Lanzi (DF

Από την Ευρώπη στην Ιαπωνία και στην Honda: Ο Broc Parkes (ΕCHO CRS Racing) είναι τραυματίας και θα χάσει δοκιμές και αγώνα στην πίστα της πατρίδας του. Οι Max Neukirchner – Jonathan Rea (Hannspree Ten Kate Honda) δεν βλέπουν την ώρα να μπουν στην πίστα, ενώ ο Vittorio Iannuzzo (Squadra Corse Italia Honda Garvie Image) παραμένει πιστός στις μοτοσυκλέτες της Honda για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Max Biaggi (Portimao test)
Max Biaggi (Portimao test)

Οι “πράσινοι” της Kawasaki είναι πάνοπλοι και αυτοί με τον Tom Sykes και τον Αυστραλό Chris Vermeulen (Kawasaki Racing Team). Εκτός όμως από την εργοστασιακή ομάδα, υπάρχει και η Pedercini Kawasaki με τους Matteo Baiocco και τον Αμερικανό Roger Lee Hayden.

Στο στρατόπεδο της Suzuki, οι Leon Haslam και Sylvain Guintoli (Team Suzuki Alstare) δείχνουν είναι σε πολύ καλή φόρμα - ειδικά ο Haslam που έρχεται με πολύ καλούς χρόνους από τις προηγούμενες δοκιμές.

Η Yamaha μπορεί να έχασε από τις τάξεις της τον Ben Spies, όμως τα ονόματα των James Toseland (με δύο παγκόσμιους τίτλους στο παρελθόν) και Cal Crutchlow (παγκόσμιος πρωταθλητής Supersport) αποτελούν εγγύηση για τη σεζόν.


Troy Corser
Troy Corser

Επόμενο άρθρο »

Δοκιμές Μoto 2 – 125: Τελικοί χρόνοι

« Προηγούμενο άρθρο

Video Games: Το MotoGP 09/10 είναι έτοιμο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα