• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Πρώτη pole του Pedrosa με τα Bridgestone
Στο τέλος αυτός που χαμογέλασε ήταν ο Dani Pedrosa. Στην πίστα της Sepang, ο Ισπανός αναβάτης πήρε την δεύτερη φετινή του pole position, την πρώτη του με τα λάστιχα της Bridgestone.
Νέα 18/10/2008 - 00:00
Στο τέλος αυτός που χαμογέλασε ήταν ο Dani Pedrosa. Στην πίστα της Sepang, ο Ισπανός αναβάτης πήρε την δεύτερη φετινή του pole position, την πρώτη του με τα λάστιχα της Bridgestone τα οποία χρησιμοποιεί από τον αγώνα της Indianapolis και μετά.

Οι κατατακτήριες δοκιμές ξεκίνησαν με την πίστα να είναι βρεγμένη, λόγω της βροχής που έπεσε νωρίτερα, αλλά από τα μέσα της διαδικασίας άρχισε να στεγνώνει με γοργούς ρυθμούς.

Ο Pedrosa φύλαγε το καλύτερο για το τέλος, καθώς πήρε την pole σε νεκρό χρόνο, την ώρα που ο μέχρι εκείνη τη στιγμή πρώτος Valentino Rossi επέστρεφε στα pits έχοντας κάνει δυο εκπληκτικούς γύρους με τα qualifiers της Bridgestone.

Ο οχτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα ξεκινήσει από την δεύτερη θέση. Παρά το γεγονός ότι έχασε την pole μέσα από τα χέρια του, ο Ιταλός ήταν πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά που έχει γίνει στη μοτοσυκλέτα του ενώ εξήρε τη στρατηγική της ομάδας του.

«Οι συνθήκες σήμερα ήταν απίστευτες, οπότε οι δοκιμές ήταν κάτι διαφορετικό. Δεν ήταν απλά θέα ρυθμίσεων ή ελαστικών, ήταν επίσης και θέμα στρατηγικής. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να είσαι τυχερός ώστε να βγεις στην πίστα τη σωστή στιγμή με το σωστό λάστιχο. Δουλέψαμε πολύ καλά στα pits. Συγχαρητήρια στον Ντάνι για την pole. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα καθώς στους δυο τελευταίους αγώνες δεν ξεκίνησα από την πρώτη σειρά και αυτό είναι σημαντικό για τον αυριανό αγώνα», τόνισε ο Doctor.

Τρίτος ήταν ο Jorge Lorenzo που την τελευταία στιγμή άφησε εκτός πρώτης σειράς τον Nicky Hayden. Το Kentucky Kid θα έχει δίπλα του τους Colin Edwards και Andrea Dovizioso.

Από την έβδομη θέση θα ξεκινήσει ο Casey Stoner ο οποίος δεν πρόλαβε να κάνει μια τελευταία προσπάθεια καθώς βγήκε καθυστερημένα από τα pits με αποτέλεσμα να μην προλάβει να περάσει την γραμμή του τερματισμού πριν την πτώση της καρό σημαίας. Δίπλα του θα έχει τους Loris Capirossi - Randy de Puniet.

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Κυρίαρχος ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Σε ρυθμούς Yamaha

Χορηγοί