• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Σε ρυθμούς Yamaha
Oι Yamaha δείχνουν να έχουν το πάνω χέρι στην πίστα της Sepang, στη Μαλαισία, μετά τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής 17/10.
Νέα 17/10/2008 - 00:00
Oι Yamaha δείχνουν να έχουν το πάνω χέρι στην πίστα της Sepang, στη Μαλαισία, μετά τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής 17/10.

Τον καλύτερο χρόνο της ημέρας τον σημείωσε στο τέλος της δεύτερης περιόδου ο Colin Edwards, ρίχνοντας έτσι στη δεύτερη θέση της σχετικής κατάταξης τον Valentino Rossi.

Ο οχτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν μπόρεσε να βελτιώσει την πρωινή του επίδοση κατά τη διάρκεια της απογευματινής διαδικασίας με αποτέλεσμα να χάσει την πρώτη θέση για μόλις 26 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Casey Stoner, ο μοναδικός αναβάτης που έχει νικήσει στη Sepang και στις τρεις κατηγορίες. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Shinya Nakano ο οποίος μάλιστα ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στο μεγαλύτερο διάστημα της διαδικασίας. Να σημειωθεί πως ο Ιάπωνας που ακόμα δεν έχει βρει ομάδα για το 2009, έδειξε πολύ δυνατός και σε ρυθμό αγώνα.

Ο Jorge Lorenzo βρέθηκε στην πέμπτη θέση, ενώ έκτος ήταν ο Dani Pedrosa που το απόγευμα βρήκε αυτό που του έλειπε το πρωί όπου δεν μπόρεσε να κινηθεί σε ανταγωνιστικούς ρυθμούς.

Την οχτάδα συμπλήρωσαν ο Loris Capirossi με τον Andrea Dovizioso. Ο Randy de Puniet ακολούθησε στην ένατη θέση, ενώ ο Nicky Hayden ήταν 10ος.

Από κει και πέρα να σημειώσουμε ότι ο Anthony West γράφει τα τελευταία του αγωνιστικά χιλιόμετρα στα motoGP καθώς το 2009 θα αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport με την Team Stiggy Motorsport Honda.

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Πρώτη pole του Pedrosa με τα Bridgestone

« Προηγούμενο άρθρο

Αποχωρεί η ΚΤΜ από τα 250cc!

Χορηγοί