• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nakagami: Η αξία της σταθερότητας!
Χωρίς βάθρο, χωρίς DNF και 5ος στη βαθμολογία
Νέα 14/10/2020 - 10:35

Μπορεί η Honda να έχει κάνει το χειρότερό της ξεκίνημα από το 1982 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ωστόσο έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες για τον Τίτλο!

 

Κι αυτό χάρη στον Takaaki Nakagami που είναι 5ος στη βαθμολογία και με διαφορά μόλις 36β από την κορυφή και τον Fabio Quartararo.

 

Ο Ιάπωνας μπορεί να μην είναι στους 15 διαφορετικούς οδηγούς που έχουν ανέβει στο βάθρο φέτος, ωστόσο έχει δείξει εκπληκτική σταθερότητα στα GP!

 

Μάλιστα ο Taka – μαζί με τον Alex Marquez – είναι οι δυο αναβάτες που έχουν καταφέρει να τερματίσουν όλους τους Αγώνες φέτος.

 

Στην περίπτωση του Nakagami οι τερματισμοί αυτοί σχεδόν πάντα αφορούν θέσεις μέσα στους πρώτους 6-7 οδηγούς, με χειρότερό του αποτέλεσμα μια 10η θέση (Jerez 1).

 

Στο Le Mans είχε ν’ αντιμετωπίσει και τις δύσκολες συνθήκες πίστας.

 

«Οι θερμοκρασίες ήταν πολύ χαμηλές, αλλά έβαλα το μεσαίο μπροστά και το μαλακό πίσω και το πίσω στο τέλος του Αγώνα είχε υπερθερμανθεί».

 

«Ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ και γι’ αυτό δεν μπορούσα στο τέλος να παλέψω με τον Zarco που ήταν σε άλλο επίπεδο».

 

Ο Γάλλος ήταν ένας από τους τρεις οδηγούς (μαζί με τις 2 Suzuki) που είχαν βάλει το βρόχινο μεσαίο πίσω ελαστικό της Michelin.

 

«Για μένα ήταν σημαντικό να τερματίσω τον Αγώνα, διότι αν ερχόταν βροχή θα ήταν δύσκολα τα πράγματα».


«Στο πρώτο κομμάτι έχασα πολλές φορές το μπροστινό, αλλά στο τέλος τα κατάφερα. Ακόμα μια 7η θέση. Δεν είναι και άσχημα!»

Επόμενο άρθρο »

Η εγκατάλειψη ήταν αναπόφευκτη

« Προηγούμενο άρθρο

Alex Marquez: Είμαι 2 φορές Πρωταθλητής!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα