• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Test: Ποιοι θα συμμετάσχουν!
Και τα 6 εργοστάσια στην πίστα της Πορτογαλίας
Νέα 07/10/2020 - 11:19

Με την τελική λίστα συμμετοχών για το τεστ στην πίστα του Portimao προστέθηκαν και τα ονόματα των Valentino Rossi και Joan Mir.

 

Έτσι γνωρίζουμε ποιοι θα είναι οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας που είναι στην πίστα, χρησιμοποιώντας μοτοσυκλέτες παραγωγής και όχι τις πρωτότυπες του MotoGP.

 

Το παρών θα δώσουν οι δοκιμαστές και των 6 εργοστασίων, ενώ 15 θα είναι οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας που θα συμμετάσχουν στις δοκιμές.

 

Το τεστ θα έχει διάρκεια 2 ημερών, ξεκινώντας από σήμερα, ωστόσο οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας θα μείνουν μόνο την Τετάρτη.

 

Στη συνέχεια θα ταξιδέψουν για την Γαλλία, ώστε να πάρουν μέρος στο Grand Prix του Le Mans που θα διεξαχθεί αυτό το Σ/Κ.

 

Ανάμεσα στους δοκιμαστές είναι και οι Bradley SmithStefan Bradl, ο μεν πρώτος για λογαριασμό της Aprilia και ο δεύτερος για την Honda.

 

Οι δυο τους αντικαθιστούν τον Andrea Iannone και τον Marc Marquez αντίστοιχα, αλλά μόνο ο ένας από αυτούς θα φύγει την Τετάρτη για την Γαλλία.

 

Αυτός είναι ο Smith, ενώ ο Stefan Bradl θα έχει ένα πιο επιβαρυμένο πρόγραμμα, μιας και θα μείνει και την Πέμπτη στο τεστ, ενώ την Παρασκευή πρωί θα είναι στο Le Mans για τις ΕΔ1 της μεγάλης κατηγορίας!

 

Ο Αγώνας στο Portimao θα είναι αυτός που θα κλείσει την αυλαία της φετινής σεζόν από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου.

 

Οι δοκιμαστές που θα συμμετάσχουν στο τεστ είναι οι: Jorge Lorenzo (Yamaha), Sylvain Guintoli (Suzuki), Dani Pedrosa (KTM), Stefan Bradl (Honda), Michele Pirro (Ducati) και Bradley Smith (Aprilia).

 

Τη θέση του τελευταίου την Πέμπτη θα πάρει ο Lorenzo Savadori, ο άλλος δοκιμαστής της ομάδας.

 

Τέλος, οι 15 αναβάτες που θα συμμετάσχουν στο πολύ σημαντικό αυτό τεστ για τις ομάδες και την Michelin, είναι οι:

 

Brad Binder (KTM), Pecco Bagnaia (Ducati), Andrea Dovizioso (Ducati), Pol Espargaro (ΚΤΜ), Alex Marquez (Honda), Jack Miller (Ducati), Joan Mir (Suzuki), Taka Nakagami (Honda), Miguel Oliveira (KTM), Valentino Rossi (Yamaha), Maverick Vinales (Yamaha), Johann Zarco (Ducati) και Aleix Espargaro (Aprilia).

Επόμενο άρθρο »

Fabio Quartararo Φωτογραφικό αφιέρωμα

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Είναι νωρίς ακόμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα