• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbido: Μια θαυμάσια ημέρα!
Ακόμα, όμως, δεν έχει αποφασίσει για τα ελαστικά
Νέα 26/09/2020 - 22:02

Έχουν περάσει περίπου 17 μήνες απ’ όταν έχασε την ευκαιρία να πάρει την πρώτη του pole position στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ήταν στο Grand Prix της Jerez όταν ο Fabio Quartararo έπαιρνε την pole position (την 1η του στη μεγάλη κατηγορία) με διαφορά 82χιλ από τον Morbidelli.

 

Σήμερα ο Fabio ήταν και πάλι ο μεγάλος αντίπαλος του Franky για την pole στο Montmelo, με τον Ιταλό αυτή τη φορά να «παίρνει το αίμα του πίσω».

 

Κι ενώ πέρυσι ο Γάλλος είχε επισκιάσει τον Morbidelli, φέτος ο τελευταίος έχει ανεβάσει την απόδοσή του και έχει κερδίσει έδαφος στις μεταξύ τους «μονομαχίες».

 

Είτε πρόκειται για μάχες με το χρονόμετρο, είτε πρόκειται για μάχες για νίκες και βάθρα.

 

«Σήμερα ήταν μια θαυμάσια ημέρα για εμάς», έλεγε στη συνέντευξη τύπου ο Franco, λίγες ώρες αφότου κατακτούσε την πρώτη του pole στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Απλώς συνεχίσαμε τη σωστή δουλειά και ακολουθήσαμε τη σωστή κατεύθυνση. Στις ΕΔ4 ήμασταν γρήγοροι και στις ΚΑΤ ακόμα πιο γρήγοροι και στο τέλος έκανα έναν πολύ καλό χρόνο».

 

Αύριο η επιλογή των ελαστικών θα είναι πολύ σημαντική και ο Franky το ξέρει πάρα πολύ καλά, αφού εξαιτίας αυτών έχασε μια ακόμα νίκη φέτος, στο Brno της Τσεχίας.

 

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Το μαλακό έχει τη δυναμική, αλλά το μεσαίο το ένοιωθα καλά και έχει παρόμοιο ρυθμό. Φυσικά θα είναι σημαντικό να διαλέξουμε το σωστό ελαστικό».

 

«Ακόμα όμως δεν ξέρω. Δοκιμάσαμε το μαλακό και βγάζει τον Αγώνα, αλλά δυσκολευόμαστε να το φέρουμε σε σωστή θερμοκρασία λειτουργίας, παρ’ ότι είναι αυτό που ζεσταίνεται πιο γρήγορα».

 

«Όσο για το μπροστά είμαστε σχεδόν υποχρεωμένοι να βάλουμε το μαλακό, αλλά ευτυχώς δουλεύει καλά με εμάς».

Επόμενο άρθρο »

Fabio: Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ήθελαν να με απολύσουν!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα