• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brad Pitt: «Θα έκανα τα πάντα για να είμαι σαν τον Rossi!»
Συγκαταλέγεται στο «κλειστό κλαμπ» των κορυφαίων ηθοποιών της εποχής. Είναι sex symbol και σε κάθε του εμφάνιση κάνει τις γυναικείες καρδιές να χτυπούν σαν τρελές.
Νέα 07/10/2008 - 14:54
Συγκαταλέγεται στο «κλειστό κλαμπ» των κορυφαίων ηθοποιών της εποχής. Είναι sex symbol και σε κάθε του εμφάνιση κάνει τις γυναικείες καρδιές να χτυπούν σαν τρελές.

Οι άντρες από την πλευρά τους τον ζηλεύουν αφού στο πλευρό του έχει μια από τις πιο ποθητές γυναίκες στον κόσμο, την Angelina Jolie.

Ο λόγος για τον Brad Pitt που όταν δεν έχει γυρίσματα και οικογενειακές υποχρεώσεις, του αρέσει να ασχολείται με τις μοτοσυκλέτες του και να παρακολουθεί GP.

Ο 44χρονος ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην τελευταία ταινία των αδερφών Κοέν «Καυτό Απόρρητο», φιλοξενείται στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του ιταλικού περιοδικού «Riders Italian Magazine» στο οποίο έχει παραχωρήσει μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη με επίκεντρο φυσικά τις μοτοσυκλέτες.

Ένα μεγάλο κομμάτι της συνέντευξης είναι αφιερωμένο στον Valentino Rossi τον οποίο ο Pitt έχει σα Θεό! Μάλιστα τον περασμένο Ιούνιο είχε την ευκαιρία να συναντηθεί μαζί του στην πίστα του Mugello και να τον παρακολουθήσει να παίρνει την έβδομη νίκη του στη συγκεκριμένη πίστα.

«Έχω ένα είδωλο που βρίσκεται πάνω απ' όλα τα άλλα: τον Valenitno Rossi. Θα έκανα τα πάντα για να ήμουν σαν κι αυτόν!», λέει χαρακτηριστικά ο σούπερ σταρ του Hollywood και προσθέτει: «Είναι ένας πραγματικός μάγος. Μπορεί κάλλιστα να σε υπνωτίσει. Έχει την ικανότητα να πλαγιάζει στην άσφαλτο με τη μοτοσυκλέτα του χωρίς να πέφτει. Αυτό που κάνει μοιάζει με μπαλέτο, είναι τέχνη. Χωρίς να λέει πολλά λόγια στέφθηκε για όγδοη φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Eίναι ήρεμος και έχει μια μοναδική αίσθηση εσωτερικής ισορροπίας που δεν συναντάς σε άλλους ανθρώπους, κάτι εξωπραγματικό. Το να τον παρακολουθώ στους αγώνες είναι σα να διαβάζω ένα ποίημα. Ο Valentino είναι σαν τον Lance Armstrong, μόνο που βρίσκεται πάνω σε πιο γρήγορες ρόδες. Έχει κερδίσει συνεχόμενους τίτλους, αλλά ποτέ δε μιλάει πολύ».

Ως βέρος λάτρης των δυο τροχών, ο Μπραντ Πιτ διαθέτει μια σειρά από πανάκριβες μοτοσυκλέτες. 12 συνολικά δίτροχα βρίσκονται παρκαρισμένα στο γκαράζ του μεταξύ αυτών μια Harley-Davidson Shovelhead αξίας 72.000 ευρώ την οποία του την έκανε δώρο η Angelina στα 44α γενέθλιά του, μια MV Agusta Brutale 910, μια Confederate Hellcat F124, μια Ducati Desmosedici αλλά και μια κλασική Vespa.

«Έχω διαφόρων ειδών μοτοσυκλέτες στο γκαράζ μου. Υπάρχουν κάποιες τσόπερ και μια από αυτές είναι πολύ χαμηλή με ένα τεράστιο πίσω τροχό. Επίσης έχω κάποιες supersport, αλλά και κάποιες enduro τις οποίες δεν καθαρίζω ποτέ και είναι πάντα καλυμμένες με λάσπη», λέει ο ίδιος.

Η μοτοσυκλέτα είναι για τον γνωστό ηθοποιό κάτι σαν μέσο επιβίωσης.

Στην ...αέναη μάχη με τους παπαράτσι, ο Brad Pitt χρησιμοποιεί τα δίτροχα για να ξεφεύγει από τα φλας των ενοχλητικών που παραμονεύουν για να αποθανατίσουν στιγμές της καθημερινότητάς του και της προσωπικής του ζωής.

«Αυτό που συμβαίνει ανάμεσα στους ηθοποιούς και τους παπαράτσι μοιάζει με σπορ μόνο που τα πράγματα σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι τόσο 'καθαρά'. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα πρόκειται για καθαρό μίσος», εξηγεί και προσθέτει: «Αυτός είναι ένας λόγος που πολύ συχνά προτιμώ να κυκλοφορώ με μοτοσικλέτα. Το να μπορείς να αλλάξεις γρήγορα κατεύθυνση σημαίνει ότι μπορείς να ξεφύγεις από τους παπαράτσι. Δεν ψάχνω αλληλεγγύη, όλο αυτό που συμβαίνει είναι μέρος του παιχνιδιού. Όμως κάποιες φορές η κατάσταση γίνεται δυσάρεστη, ειδικά όταν κάποια πράγματα που συμβαίνουν γίνονται απειλητικά για την οικογένειά σου».

Επόμενο άρθρο »

.

« Προηγούμενο άρθρο

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΓΩΝΩΝ 2009

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα