• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: Περίπατο ο Stoner, απίστευτος Rossi
Ο Casey Stoner έβαλε φρένο στο σερί των πέντε συνεχόμενων νικών του Valentino Rossi τερματίζοντας στην πρώτη θέση στον αγώνα της πατρίδας του.
Νέα 05/10/2008 - 00:00
Ο Casey Stoner έβαλε φρένο στο σερί των πέντε συνεχόμενων νικών του Valentino Rossi τερματίζοντας στην πρώτη θέση στον αγώνα της πατρίδας του.

Ο Αυστραλός που τον τελευταίο καιρό αγωνίζεται με πρόβλημα στο σκαφοειδές του δεξιού του καρπού, έκανε ...περίπατο στην πίστα του Phillip Island φθάνοντας στην πέμπτη του φετινή νίκη και γνωρίζοντας την αποθέωση από τους 50.000 συμπατριώτες του που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την εγκατάλειψη του Dani Pedrosa από πτώση λίγο μετά την εκκίνηση του αγώνα, καθιστούν αυτόματα τον Stoner φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο Πρωτάθλημα.

Δεύτερος ήταν ο Valentino Rossi που για ακόμα μια φορά απέδειξε γιατί θεωρείται από πολλούς ο κορυφαίος αναβάτης όλων των εποχών.

Ο Ιταλός σούπερ σταρ που έτρεχε με πρόβλημα στον αυχένα μετά την πτώση του το Σάββατο κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών, ξεκίνησε τον αγώνα από τη 12η θέση, κατάφερε όμως με εντυπωσιακή και γρήγορη οδήγηση να τερματίσει δεύτερος περνώντας στον τελευταίο γύρο τον μαχητικό Nicky Hayden. Ο Dovi έδωσε και πάλι μεγάλες μάχες

Ο Dovi έδωσε και πάλι μεγάλες μάχες

Το Kentucky Kid έκανε πολύ καλό αγώνα ακολουθώντας στους πρώτους γύρους το ρυθμό του Stoner.

Από ένα σημείο και μετά όμως όταν τα λάστιχά του άρχισαν να φθείρονται, τον έχασε, ενώ είδε γύρο με το γύρο τον οχτώ φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να πλησιάζει απειλητικά και τελικά να του παίρνει τη δεύτερη θέση.

Συγκλονιστικές μάχες έγιναν για την τέταρτη θέση με τέσσερις αναβάτες να πηγαίνουν ρόδα-ρόδα.

Ο λόγος για τους Jorge Lorenzo, Shinya Nakano, James Toseland και Andrea Dovizioso να προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα και να αλλάζουν θέσεις. Ο Hayden το πάλεψε για αρκετούς γύρους

Ο Hayden το πάλεψε για αρκετούς γύρους

Αυτός που χαμογέλασε τελευταίος ήταν ο Ισπανός αναβάτης της Fiat Yamaha που πήρε τελικά την τέταρτη θέση, με τον Νakano που έκανε πιο συντηρητικό αγώνα σε σχέση με τους αντιπάλους του αφήνοντάς τους να «τρώγονται» σαν τη γάτα με το ποντίκι και να χτυπάει την κατάλληλη στιγμή, να τερματίζει πέμπτος.

Ο Toseland που έκλεισε την Κυριακή τα 28 του χρόνια, οδήγησε εντυπωσιακά δυσκολεύοντας αρκετά τον Rossi. Dovizioso και Edwards συμπλήρωσαν την πρώτη οχτάδα.

Επόμενο άρθρο »

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΓΩΝΩΝ 2009

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island: Στην pole o Stoner, έπεσε ο Rossi

Χορηγοί