• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: Στην pole o Stoner, έπεσε ο Rossi
Την όγδοη φετινή του pole position σημείωσε στην πίστα του Phillip Island ο Casey Stoner που επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στις νίκες.
Νέα 04/10/2008 - 00:00
Την όγδοη φετινή του pole position σημείωσε στην πίστα του Phillip Island ο Casey Stoner που επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Αυστραλός παρουσιάζεται πολύ δυνατός μέσα στην πατρίδα του και με πολύ καλό γυρολόγιο. Ο χρόνος (1'28.665) που του χάρισε την pole position αποτελεί νέο ρεκόρ πίστας σε διαδικασία κατατακτήριων δοκιμών και σημειώθηκε 40 δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Το προηγούμενο ρεκόρ (1'29.020) το είχε ο Nicky Hayden από το 2006 με την εργοστασιακή RC211V των 990cc.

Από τη δεύτερη θέση θα ξεκινήσει ο Jorge Lorenzo που τον τελευταίο καιρό δείχνει ότι έχει βρει τον παλιό καλό εαυτό του, αυτόν που μας έδειξε στις αρχές της σεζόν.

Την πρώτη σειρά του γκριντ συμπληρώνει ο Nicky Hayden που δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Το Kentucky Kid που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βρέθηκε από την pole position στην τρίτη θέση, έχει αρκετά καλό γυρολόγιο γεγονός που φάνηκε και στην τελευταία περίοδο των ελεύθερων δοκιμών όπου σημείωσε τον καλύτερο χρόνο. Δυνατός και πάλι ο Lorenzo στις κατατακτήριες

Δυνατός και πάλι ο Lorenzo στις κατατακτήριες

Ακολούθησαν ο Randy de Puniet, ο James Toseland -που μετά από καιρό (από τη Laguna Seca για την ακρίβεια) επιστρέφει στην πεντάδα των κατατακτήριων δοιμών- και ο Dani Pedrosa.

Colin Edwards, Andrea Dovizioso και Shinya Nakano θα ξεκινήσουν από την τρίτη σειρά του γρκιντ, τη στιγμή που ο Valentino Rossi θα βρεθεί μαζί με τους Alex de Angelis και Loris Capirossi στην τέταρτη σειρά της σχάρας εκκίνησης.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε μια πτώση 15 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας όταν έχασε τον έλεγχο της M1 και παρά το γεγονός ότι επέστρεψε στην πίστα ενάμιση λεπτό πριν το φινάλε, δεν κατάφερε να χρονομετρηθεί αφού πέρασε τη γραμμή του τερματισμού πριν την πτώση της καρό σημαίας. Ο Hayden χωρίς άγχος αποδίδει όπως παλιά

Ο Hayden χωρίς άγχος αποδίδει όπως παλιά

Έτσι, ο Ιταλός σούπερ σταρ ο οποίος έδειξε να έχει κάποιες ενοχλήσεις στον αυχένα, θα ξεκινήσει τον αγώνα από τη 12η θέση. Για την ιστορία, η τελευταία φορά που ξεκίνησε κάποιον αγώνα εκτός δεκάδας ήταν πέρσι στη Valencia (17ος).

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: Περίπατο ο Stoner, απίστευτος Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island: Stoner στο στεγνό, Hayden στο βρεγμένο

Χορηγοί