• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Misano 1: ΚΑΤ
Οι Yamaha και οι άλλοι! Όλες οι Μ1 στις πρώτες θέσεις, ρεκόρ πίστας από τον Vinales!
Νέα 12/09/2020 - 17:18

Οι Μ1 κυριάρχησαν απόλυτα στην πίστα του Misano σήμερα το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια των ΚΑΤ, με όλες τις μοτοσυκλέτες της Yamaha να είναι στις 4 πρώτες θέσεις!

 

Η Yamaha και σήμερα έδειξε ότι στον ένα γύρο «δεν παίζεται» στο Misano, με αποτέλεσμα να έχει το μονοπώλιο στη λίστα με τους χρόνους.

 

Με τακτική τριών εξόδων, ο Maverick Vinales κατάφερε να πάρει τη δεύτερη φετινή του pole position μετά τον πρώτο Αγώνα στην Αυστρία.

 

Και το έκανε με εμφατικό τρόπο, καταρρίπτοντας το ρεκόρ πίστας που είχε από το 2018 ο Jorge Lorenzo, γράφοντας 1:31,411.

 

Με αυτό το χρόνο άφησε πολύ πίσω τους υπόλοιπους οδηγούς της Yamaha, μιας και ο Franco Morbidelli ήταν τρία δέκατα πίσω του και στα τέσσερα περίπου δέκατα ήταν η διαφορά του Fabio Quartararo από τον μελλοντικό του ομόσταυλο.

 

Μάλιστα ο Quartararo έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο έχοντας χάσει σε δυο σημεία της πίστας το μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας του!

 

Αυτοί οι τρεις συμπληρώνουν την πρώτη σειρά της εκκίνησης, ενώ ο Valentino Rossi ανοίγει τη δεύτερη σειρά, όντας 0,466’’ από την κορυφή.

 

Δίπλα του θα είναι ο Jack Miller, που ήταν ο καλύτερος από τους υπόλοιπους οδηγούς, ενώ ο Pecco Bagnaia επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στην Jerez και έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο σήμερα.

 

Την τρίτη σειρά ανοίγει ο Alex Rins, με τον ομόσταυλό του να είναι μόλις 12χιλ πίσω του και δίπλα στο δίδυμο της Suzuki θα πάρει θέση ο Andrea Dovizioso.

 

Τέλος, από την 10η θέση θα ξεκινήσει τον αυριανό Αγώνα ο Johann Zarco, με το δίδυμο της KTM (που πέρασε από τις ΚΑΤ1) να είναι στις δυο τελευταίες θέσεις.

 

Ο Pol Espargaro είχε ακόμα μια πτώση και δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 11η θέση, κρατώντας πίσω του για 57χιλ τον Miguel Oliveira.

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Misano 1: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Misano 1: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα