• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Misano 1: ΚΑΤ
Την τελευταία στιγμή πήρε την 1η του pole ο Ogura!
Νέα 12/09/2020 - 15:20

Ο Ai Ogura έχει καταφέρει φέτος να ξεχωρίσει με τους δυνατούς Αγώνες και τη σταθερότητα που δείχνει σε κάθε αγωνιστικό τριήμερο.

 

Σήμερα του δόθηκε η ευκαιρία να πάρει και την πρώτη pole position της καριέρας του, κάτι που τελικά κατάφερε κυριολεκτικά στον τελευταίο γύρο και στο τελευταίο κομμάτι της πίστας!

 

Εκεί ήταν που κέρδισε το χρόνο που χρειαζόταν για να γράψει το 1:42,403 και να πάρει την pole position με διαφορά μόλις 16χιλ από τον δεύτερο!

 

Στην πραγματικότητα ήταν 4 οδηγοί που έδωσαν φοβερή μάχη με το χρονόμετρο για την pole position και οι οποίοι είχαν μεταξύ τους διαφορά στα 42χιλ!

 

Ο Ogura είχε διαφορά 16χιλ από τον Gabriel Rodrigo, ενώ ο Tatsuki Suzuki που πήρε την 3η θέση ήταν 31χιλ μακριά από τον πρώτο και ο 4ος Andrea Migno έχασε την pole για 42χιλ!

 

Το καλύτερό του αποτέλεσμα πήρε ο Romano Fenati, ολοκληρώνοντας στην 5η θέση μπροστά από τον Raul Fernandez.

 

Ο τελευταίος αντιμετώπισε προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του και έκανε (στο τέλος) έναν μόνο χρονομετρημένο γύρο, αλλά κατάφερε έστω κι έτσι να μπει στη δεύτερη σειρά.

 

Την 3η σειρά ανοίγει ο Celestino Vietti, έχοντας δίπλα του τον Jeremy Alcoba και τον Tony Arbolino, ο οποίος πέρασε πρώτος από τις ΚΑΤ1.

 

Προβλήματα είχε και ο Albert Arenas που έχασε αρκετό χρόνο και τελικά τερμάτισε στην 13η θέση, ενώ δεν έλειψαν και οι πτώσεις με τον John McPhee να «πληρώνει» την πτώση του και να μένει στην 17η θέση.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Misano 1: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi παίρνει Viagra!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα