• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φήμες θέλουν τον Rossi να σκέφτεται την απόσυρση!
Στην Petronas διαψεύδουν τα περί Andrea Dovizioso
Νέα 09/09/2020 - 15:42

Πρόσφατα έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν φήμες ότι η καθυστέρηση στην ανακοίνωση για το μέλλον του Valentino Rossi, σημαίνει ότι ο Ιταλός σκέφτεται το ενδεχόμενο να σταματήσει την καριέρα του!

 

Αυτές οι φήμες ενισχύονται από τα σενάρια που έχουν αρχίσει και ακούγονται στο paddock, περί ενδιαφέροντος της Petronas για τον Andrea Dovizioso.

 

Η απάντηση από την πλευρά της Petronas ήταν άμεση, με τον Razlan Razali να «τελειώνει» τις φήμες περί Dovizioso εν τη γενέσει τους.

 

«Για να είμαι ξεκάθαρος: δεν σκεφτόμαστε την περίπτωση του Andrea Dovizioso για το 2021», έγραψε στο Facebook ο ισχυρός άνδρας της ομάδας.

 

Για την περίπτωση του Valentino Rossi ωστόσο, δεν υπάρχει καμία αναφορά στο post του.

 

Εδώ και μήνες είμαστε στο ότι κατά 99% ο Rossi θα είναι στην ομάδα της Petronas το 2021, χωρίς όμως όλο αυτό το διάστημα να έχει έρθει η ανακοίνωση.

 

Οι δυο Αγώνες στο Misano είναι το τέλειο χρονικό σημείο για τον Ιταλό, ώστε να ανακοινώσει μέσα στην πατρίδα του ότι συνεχίζει την καριέρα του και το 2021.

 

Φαίνεται ότι οι συνομιλίες συνεχίζονται και οι διαπραγματεύσεις για διάφορα ζητήματα που εγείρονται είναι σκληρές, καθώς πρέπει να ικανοποιηθούν αιτήματα του Rossi, της Yamaha και της Petronas.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Πέρυσι ήμασταν δυνατοί εδώ!

« Προηγούμενο άρθρο

Morbido: Επιστροφή στην κανονικότητα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα