• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbido: Επιστροφή στην κανονικότητα!
Νέα 09/09/2020 - 14:03

Την ώρα που ο ομόσταυλός του, ο Fabio Quartararo, έχει την 1η θέση στη βαθμολογία, ο Franco Morbidelli έχει «πληρώσει» τις δυο εγκαταλείψεις του φέτος.

 

Έτσι, ο Ιταλός – με τις Βραζιλιάνικες ρίζες – δεν έχει καταφέρει κάτι καλύτερο από την 11η θέση στη βαθμολογία, έχοντας πάντως πανηγυρίσει φέτος το πρώτο του βάθρο στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ήταν στο Brno της Τσεχίας, σε έναν Αγώνα που ο Morbido κατάφερε να τερματίσει δεύτερος και να πάρει τους 20 από τους 32 φετινούς του βαθμούς.

 

Τώρα ο Franky βρίσκεται στο Misano, μέσα στην πατρίδα του, όπου θα διεξαχθεί ο 6ος και ο 7ος Αγώνας της μεγάλης κατηγορίας.

 

Μάλιστα, για πρώτη φορά φέτος, θα έχουμε και περιορισμένη προσέλευση θεατών στην πίστα!

 

«Το Misano είναι ο εντός έδρας Αγώνας μου και γι’ αυτό μ’ αρέσει πολύ! Η χάραξή της πάντως είναι λίγο περίεργη, διότι αρχικά είχε χρησιμοποιηθεί προς την αντίθετη κατεύθυνση».

 

«Αυτό είναι που της δίνει και τα ιδιαίτερα αυτά χαρακτηριστικά. Επιπλέον είναι τεχνική και στενή. Και αυτά την κάνουν καταπληκτική πίστα. Τη λατρεύω!»

 

«Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να έχουμε δυο συνεχόμενους εντός έδρας Αγώνες και γι’ αυτό ανυπομονώ να μπω στην πίστα».

 

«Επιπλέον είναι καταπληκτικά νέα ότι θα έχουμε, για πρώτη φορά, θεατές στις κερκίδες! Αυτό είναι ένα μικρό βήμα προς την επιστροφή στην κανονικότητα».

 

Ο Franco Morbidelli είχε κάνει καλό Αγώνα στο Misano πέρυσι, τερματίζοντας στην 5η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Φήμες θέλουν τον Rossi να σκέφτεται την απόσυρση!

« Προηγούμενο άρθρο

«Αποφασισμένος» ο Alex Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα