• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mir: Έχουμε καταπληκτική μοτοσυκλέτα!
Η Suzuki είναι στη μάχη για τον Τίτλο!
Νέα 02/09/2020 - 11:54

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι η δυναμική της Suzuki δεν αντικατοπτρίζεται από τη θέση των δυο οδηγών της στο βαθμολογικό πίνακα.

 

Ο μεν Joan Mir είναι 8ος με δυο εγκαταλείψεις φέτος σε Jerez (λάθος του) και Brno (τον έριξε ο Lecuona), ο δε Alex Rins αγωνίζεται με πόνους μετά τον τραυματισμό του στον ώμο στην Jerez.

 

Ωστόσο ο Mir, που είναι απογοητευμένος επειδή δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο και στους δυο Αγώνες της Αυστρίας, ξέρει καλά ότι η μοτοσυκλέτα του είναι ικανή για τον Τίτλο!

 

Άλλωστε η διαφορά του από τον πρωτοπόρο Fabio Quartararo είναι μόλις 26 βαθμοί κι έχουμε ακόμα 9 Grand Prix για το τέλος της σεζόν.

 

«Έχουμε καταπληκτική μοτοσυκλέτα και αυτό φάνηκε στην Αυστρία που παλεύαμε για το βάθρο απέναντι σε άλλους με περισσότερη ιπποδύναμη».

 

«Είμαι υπερήφανος για την ομάδα και σίγουρα η Suzuki είναι στους διεκδικητές του Τίτλου», σχολίαζε ο Ισπανός αναβάτης.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του ομόσταυλού του, Alex Rins.

 

«Η μοτοσυκλέτα ήταν φανταστική, ωστόσο πονούσα και πάλι στον ώμο. Τώρα με τη διακοπή ελπίζω ότι στο Misano θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

 

Τέλος, ο Team Manager της Suzuki, Davide Brivio, αν και απογοητευμένος για το ότι χάθηκε ένα ακόμα βάθρο στην Αυστρία, τόνισε:

 

«Το Red Bull Ring ήταν η 3η πίστα στη σειρά που ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Οι δυνατότητές μας είναι μεγάλες, τόσο των οδηγών όσο και της μοτοσυκλέτας».

 

Η Suzuki είναι πολύ πιθανό να είναι ο επόμενος Κατασκευαστής που θα πάρει νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα.

 

Μέχρι στιγμής, στους πέντε Αγώνες που έχει δώσει η μεγάλη κατηγορία, η Ducati έχει μια νίκη και από δυο νίκες έχουν οι KTM και Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

Ο Zarco είναι «έτοιμος» για την Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Quartaro vs Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα