• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria 1 Moto2: Αγώνας
Τρομακτικό ατύχημα, επανεκκίνηση Αγώνα και 1η νίκη για Martin!
Νέα 16/08/2020 - 15:55

Ο Αγώνας της μεσαίας κατηγορίας δεν ξεκίνησε καλά, καθώς πριν συμπληρωθεί ο 4ος γύρος είχαμε μια πτώση του Enea Bastianini.

 

Η μοτοσυκλέτα του Ιταλού έμεινε στην πίστα και λίγο μετά έπεσε πάνω της με πολλά χιλιόμετρα ο Syahrin, σε ένα τρομακτικό ατύχημα!

 

Ευτυχώς ο οδηγός από την Μαλαισία, παρά τη σφοδρότητα της πτώσης (οι μοτοσυκλέτες διαλύθηκαν κυριολεκτικά) είχε τις αισθήσεις του.

 

Με μια μικρή καθυστέρηση ο Αγώνας ξεκίνησε, αλλά αυτή τη φορά με διάρκεια 13 γύρων, ενώ στο σχηματισμό εκκίνησης πήραν θέση οι οδηγοί ανάλογα με τη θέση τους στον τρίτο γύρο.

 

Έτσι ο Jorge Martin ήταν αυτός που ξεκίνησε από την pole position, με τους Schrotter και Marini να είναι δίπλα του.

 

Ο Martin, όπως και την πρώτη έναρξη, ήταν πάρα πολύ δυνατός παρά το ότι – όπως είπε στο parc ferme – είχε αλλάξει το μπροστινό ελαστικό, πράγμα που του δημιούργησε κάποια προβλήματα.

 

Παρά ταύτα ήταν ο πιο γρήγορος οδηγός στην πίστα και κατάφερε να πάρει με άνεση την πρώτη θέση και την πρώτη του νίκη στη μεσαία κατηγορία.

 

Πίσω του ο Luca Marini δεν μπορούσε να καλύψει τη διαφορά και εν τέλει συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση.

 

Ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τον Ιταλό, μιας και τον φέρνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, σε συνδυασμό με το ότι ο Enea Bastianini δεν ήταν τελικά στον Αγώνα.

 

Ο λόγος που ο επικεφαλής της βαθμολογίας (πριν τον Αγώνα) δεν ήταν στο σχηματισμό εκκίνησης ήταν το ότι η μοτοσυκλέτα του δεν υπήρχε περίπτωση να ετοιμαστεί μετά το τρομακτικό ατύχημα.

 

Πιο πίσω, ο Marcel Schrotter έκανε μοναχικό Αγώνα και κράτησε την 3η θέση μέχρι το τέλος, επιστρέφοντας στο βάθρο για πρώτη φορά μετά το GP του Sachsenring πέρυσι.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Αυστρία: Μεγάλη νίκη του Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Austria 1 Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα