• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria 1 Moto3: Αγώνας
Νέα σπουδαία νίκη του Arenas!
Νέα 16/08/2020 - 14:56

Με μια ακόμα νίκη, αυτή τη φορά στην Αυστρία, ο Albert Arenas εδραιώνεται ως το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας για το φετινό Τίτλο.

 

Για πολλοστή φορά τα πάντα κρίθηκαν στον τελευταίο γύρο και στις τελευταίες στροφές, με τον Ισπανό και πάλι να συμπεριφέρεται πολύ έξυπνα.

 

Όπως παραδέχτηκε στο parc ferme μπορεί να μην είχε πολλές προσδοκίες για το σημερινό Αγώνα, όμως τα πήγε περίφημα.

 

Πέρασε μπροστά από τον Jaume Masia που κρατούσε την πρώτη θέση στους τελευταίους γύρους και κατέκτησε την 3η φετινή του νίκη σε 5 Αγώνες.

 

Ο Masia ήταν χαρούμενος που επέστρεψε στο βάθρο για πρώτη φορά μετά τον  Αγώνα στην Μαλαισία πέρυσι, ενώ χαμός έγινε με την 3η θέση!

 

Στον Αγώνα τρίτος ήταν ο Ai Ogura, ωστόσο ο Ιάπωνας – όπως και ο εντυπωσιακός Binder που από 22ος τερμάτισε 4ος – τιμωρήθηκαν επειδή βγήκαν εκτός ορίων πίστας στον τελευταίο γύρο.

 

Έτσι η 3η θέση φαίνεται ότι ανήκε στον Celestino Vietti, αλλά το video έδειξε ότι και αυτός είχε βγει εκτός πίστας.

 

Ο Ιταλός είχε πάει εν τω μεταξύ στο parc ferme, αλλά έφυγε για να έρθει ο 6ος στον Αγώνα John McPhee που κέρδισε το βάθρο χάρη στην τιμωρία των συναθλητών του!

 

Εξαιρετικός ήταν και ο Deniz Oncu ο οποίος ήταν στις μάχες για το βάθρο, αλλά στον τελευταίο γύρο έχασε έδαφος και τερμάτισε 8ος.

 

Στις απογοητεύσεις ο περσινός νικητής της Αυστρίας, Romano Fenati και ο νικητής του Brno πριν από μια εβδομάδα, Dennis Foggia. Και οι δυο τους δεν πήραν βαθμούς.

Επόμενο άρθρο »

Austria 1 Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Austria 1 MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα