• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χωρίς «Plan B» ο Andrea Dovizioso
Νέα 15/08/2020 - 21:25

Η τεράστια είδηση της ημέρας ήταν η απόφαση του Andrea Dovizioso να σταματήσει τις συνομιλίες με την Ducati και να θέσει εαυτόν εκτός ομάδας.

 

Λίγες ώρες αφότου οι κόκκινοι έλεγαν επίσημα ότι θα αποφασίσουν για το συμβόλαιο του Dovi μετά τους Αγώνες στην Αυστρία, ο Ιταλός τους… πρόλαβε!

 

Έτσι, μετά από 8 χρόνια παρουσίας στο γκαράζ της ομάδας, ο οδηγός που επί τρία συνεχόμενα χρόνια – από το 2017 και μετά – ήταν 2ος στο Πρωτάθλημα, αποφάσισε να φύγει.

 

Και φεύγει χωρίς να έχει κάποιο εναλλακτικό σχέδιο κατά νου.

 

«Στο μυαλό μου έχω μόνο τους Αγώνες», έλεγε σήμερα μετά τις κατατακτήριες δοκιμές της Αυστρίας.

 

«Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο Πρωτάθλημα, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο εναλλακτικό σχέδιο. Δεν έχω κάποιο Plan B».

 

Οι διαθέσιμες θέσεις για το 2021 είναι ελάχιστες και μόνο μία από αυτές ίσως παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον για τον Dovi: της Aprilia.

 

Χωρίς όμως και αυτή να είναι 100% διαθέσιμη, τουλάχιστον μέχρι να αποφασίσει το ΚΑΣ τη μοίρα του Andrea Iannone.

 

Όταν τον πίεσαν για να πει περισσότερα για την απόφασή του να φύγει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ducati, ο Dovi τόνισε:

 

«Το μόνο που θα πω είναι ότι καλύτερα που πήρα τώρα την απόφαση, έτσι ώστε να είμαι συγκεντρωμένος για τους επόμενους Αγώνες».

 

«Είμαστε στην Αυστρία, σε μια πάρα πολύ καλή πίστα για εμάς και σήμερα και χτες δείξαμε ότι είμαστε γρήγοροι».

 

«Έτσι θέλω να πάρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όπως ξέρετε ρόλο παίζει και το να είσαι ήρεμος μέσα στο γκαράζ και συγκεντρωμένος στο Πρωτάθλημα».

 

«Τώρα το μυαλό μου είναι πιο καθαρό. Είμαι απλά συγκεντρωμένος στους Αγώνες χωρίς να σκέφτομαι τι θα γίνει στο μέλλον με τους μηχανικούς, με τους ανθρώπους που δουλεύω».

 

«Αυτή μου η απόφαση έχει να κάνει και με την ατμόσφαιρα στο γκαράζ. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στους Αγώνες. Δεν έχω Plan B, αλλά στον αθλητισμό πολλά μπορούν να συμβούν».

Επόμενο άρθρο »

Espargaro: Να τιμωρηθεί ο «ηλίθιος» Petrucci!

« Προηγούμενο άρθρο

Austria 1 Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα