• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria 1 Moto2: ΚΑΤ
Νέο ρεκόρ από τον Remy Gardner!
Νέα 15/08/2020 - 18:26

Στην αρχή των κατατακτηρίων δοκιμών 2 της μεσαίας κατηγορίας υπήρξε μια δεκάλεπτη καθυστέρηση, καθώς υπήρχε κάποιο πρόβλημα στο σύστημα χρονομέτρησης.

 

Στη συνέχεια όμως όλα κύλισαν ομαλά κι ευτυχώς η βροχή δεν ήρθε για να μας χαλάσει το θέαμα, που ήταν πλούσιο.

 

Οι οδηγοί της Moto2 είχαν και πάλι εκπληκτικά μικρές διαφορές, ενώ ήταν και η μόνο κατηγορία που κατάφερε να σημειώσει νέο απόλυτο χρόνο πίστας.

 

Πρώτος το πέτυχε ο Jorge Martin με 1:28.717 αλλά το ρεκόρ του δεν άντεξε παρά μόνο λίγα λεπτά, καθώς ήρθε ο Remy Gardner να κάνει 1:28,681 και να πάρει την pole position!

 

Είναι η δεύτερη pole του Gardner μετά το Assen πέρυσι, ενώ στην πρώτη σειρά μαζί τους θα πάρει θέση και ο Marcel Schrotter.

 

Ο Γερμανός επιστρέφει στην πρώτη σειρά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, μιας και την τελευταία φορά που βρέθηκε εκεί ήταν στον περσινό Αγώνα του Sachsenring.

 

Από την 4η θέση θα ξεκινήσει τον Αγώνα ο Enea Bastianini, που ήταν ένα δέκατο μόλις μακριά από την pole, ενώ μαζί του στη 2η σειρά θα είναι και οι Canet και Lowes.

 

Την 3η σειρά ανοίγει ο Jorge Navarro με διαφορά μόλις δυο δέκατα από τον πρώτο, ενώ μαζί του – με πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τους – είναι οι Luca Marini και Tom Luthi.

Επόμενο άρθρο »

Χωρίς «Plan B» ο Andrea Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστρία MotoGP KAT: O Vinales @ Pole Position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα