• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc: Βρήκα τη γλυκιά αίσθηση του 2019!
Αύριο θα είμαι έτοιμος για τις Yamaha!
Νέα 18/07/2020 - 22:57

Το γεγονός ότι ο Marc Marquez έχασε τη μάχη στον ένα γύρο από τις δυο Yamaha των Quartararo και Vinales δεν είναι κάτι που ανησυχεί τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

 

Ήταν σαν να περίμενε ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Άλλωστε το πιο σημαντικό γι’ αυτόν ήταν ότι εξασφάλισε θέση στην πρώτη σειρά και θα έχει την ευκαιρία να «ελέγξει» τους αντιπάλους του.

 

«Στόχος μου ήταν η πρώτη σειρά και τα κατάφερα», λέει ενώ στη συνέχεια δεν φοβήθηκε να αποκαλύψει τις επιλογές του στα ελαστικά.

 

«Θα φορέσω τη σκληρή γόμα μπροστά και τη μαλακή πίσω. Όπως όλοι», σχολίασε και στη συνέχεια αποκάλυψε περισσότερα για τη μοτοσυκλέτα του.

 

«Στα τεστ του χειμώνα είχαμε διαφορετική μοτοσυκλέτα». Μια μοτοσυκλέτα που του δημιούργησε προβλήματα και ανάγκασε την ομάδα του να προβούν σε αλλαγές της τελευταίας ώρας στο τεστ του Qatar.

 

«Μετά όμως, με τις αλλαγές στους κανονισμούς και την απαγόρευση εξέλιξης, σκεφτήκαμε ότι δεν είναι ώρα τώρα να δοκιμάσουμε νέα πράγματα».

 

«Έτσι επιστρέψαμε στη μοτοσυκλέτα του 2019 με κάποιες μικρές αλλαγές».

 

Και κάπως έτσι επέστρεψε και η καλή αίσθηση στον Ισπανό. Αλλά όχι αμέσως.

 

«Και χτες ήμουν γρήγορος, αλλά δεν είχα αυτή τη γλυκιά αίσθηση… σήμερα όμως τη βρήκα! Κατάλαβα τι θέλει από μένα η Honda για να είναι γρήγορη».

 

Και όχι απλά γρήγορη, αλλά πολύ γρήγορη μιας και όλοι δίνουν αυτόν για φαβορί.

 

«Δεν ξέρω τι στρατηγική θα ακολουθήσω αύριο. Ξέρω ότι οι Yamaha θα προσπαθήσουν να επιτεθούν. Θα μπορέσω να τους ακολουθήσω και να παίξω τα χαρτιά μου στο τέλος».

 

«Αλλιώς, αν νοιώθω εγώ καλά, ίσως αποφασίσω να πιέσω από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γύρο. Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν από την κατάσταση της πίστας μετά τον Αγώνα της Moto2».

 

Τέλος δεν δείχνει κανένα φόβο απέναντι στον εξίσου εντυπωσιακό ρυθμό των δυο Yamaha.

 

«Ήδη από τα τεστ και ο Maverick και ο Fabio είχαν αποδείξει ότι είναι γρήγοροι. Όμως κι εγώ στις ΕΔ4 είχα πολύ καλό ρυθμό και αύριο θα παλέψω μαζί τους. Ακόμα κι ο ώμος μου είναι μια χαρά».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Δεν μπορούμε να μην παίρνουμε ρίσκα!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Με έναν τρόπο θα κερδίσω τον Τίτλο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα