• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MCCOY: Ψάχνει δουλειά στην Moto2
Άνεργος, αλλά εκλεκτικός ο Αυστραλός
Νέα 24/01/2010 - 10:08

Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την ομάδα Triumph BE1, στο Πρωτάθλημα World Supersport, ο Garry McCoy δήλωσε ότι η καλύτερη επιλογή του για το 2010 θα ήταν να αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Moto2.

 

Με έξι μόλις εβδομάδες να απομένουν μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος WSS, στο Phillip Island, ο McCoy είναι ρεαλιστής σχετικά με τις πιθανότητές του να συνεχίσει στα Supersport 600cc. "Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες προτάσεις και για να είμαι ειλικρινής, είναι μάλλον πολύ αργά", δήλωσε ο Αυστραλός. "Ενδεχομένως να πάω στο Phillip Island για να μιλήσω σε κάποιους ανθρώπους, αλλά θα μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να είμαι στην πίστα για τρεις μέρες, χωρίς να αγωνίζομαι."

 

Ενώ οι ευκαιρίες του για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport είναι περιορισμένες, ο McCoy αποκάλυψε ότι υπάρχουν πιθανότητες συνεργασίας με ομάδες της Moto2. "Δε θα με πείραζε να αγωνιστώ στην Moto2, εξαρτάται όμως από το επίπεδο της ομάδας. Έχω μιλήσει αρκετά με τον Eskil Suter (κατασκευαστής πλαισίων για την Moto2) και ενδιαφέρεται να κάνουμε κάποιες δοκιμές με τις μοτοσυκλέτες του. Σίγουρα μέσα στους επόμενους μήνες θα πραγματοποιήσω δοκιμές, αλλά δεν πρόκειται να αγωνιστώ με κάποιον αν δεν είμαι σίγουρος για το επίπεδο της ομάδας", δήλωσε ο McCoy.

 

Πάντως, φαίνεται ότι πλην της Moto2 δεν υπάρχουν εναλλακτικές για τον Αυστραλό. Οι θέσεις στα Πρωταθλήματα WSBΚ και WSS είναι πλήρεις, όπως επίσης και στα πρωτοκλασάτα εθνικά Πρωταθλήματα, όπως το British Superbikes. Γι' αυτό, ο McCoy θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στην Αυστραλία, για να αξιολογήσει ώριμα τις επιλογές του.

Επόμενο άρθρο »

CAPIROSSI: Ενδιαφέρεται να ξανατρέξει με 1000cc

« Προηγούμενο άρθρο

APRILIA: Με χορηγό την Alitalia στο Πρωτάθλημα WSBK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα