• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
APRILIA: Με χορηγό την Alitalia στο Πρωτάθλημα WSBK
Σύναψη σημαντικής συμφωνίας
Νέα 24/01/2010 - 09:46

Με την οικονομική κρίση να μαστίζει και τον κόσμο του Motosport, είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι αγωνιστικές ομάδες να μπορούν να εξασφαλίσουν χορηγούς με κύρος και επιφάνεια. Ακόμα καλύτερα, αν μια ομάδα έχει καλές σχέσεις με μια μεγάλη πολυεθνική εταιρία. Τέτοια είναι και η περίπτωση της Aprilia.

 

Ο επικεφαλής του Piaggio Group, Roberto Colaninno, είναι ταυτόχρονα και επικεφαλής της εθνικής αεροπορικής εταιρίας της Ιταλίας, της Alitala (καθώς και πολλών άλλων επιχειρήσεων , σε διάφορους χώρους, από real estate μέχρι επενδύσεων και μετοχών). Κατά συνέπεια, τη χορηγία της Aprilia στο Πρωτάθλημα World Superbike θα αναλάβει η μεγάλη αεροπορική εταιρία (κάτι σαν εσωτερική χορηγία, δηλαδή).

 

Οι δύο φίρμες (Aprilia, Alitalia) είναι Ιταλικές, έχουν αρκετούς κοινούς αποδέκτες σε επίπεδο marketing και πέρα από την ευκολία συνεννόησης για τη χορηγία, αυτή η κίνηση συνεργασίας ήταν κατά κάποιο τρόπο προφανής. Ίσως πάντως, η Aprilia να εκτίμησε το γεγονός ότι όταν η Alitalia ήταν χορηγός της Lancia στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rally, η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία σάρωσε σε άσφαλτο και χώμα, φέρνοντας κούπες και Τίτλους στο εργοστάσιό της.

 

Αν και η σύναψη συνεργασίας θεωρείται βέβαιη, η επίσημη ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο.

Alitalia Lancia Stratos
Alitalia Lancia Stratos

Επόμενο άρθρο »

MCCOY: Ψάχνει δουλειά στην Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Όταν ο LORENZO συνάντησε τη sexy TATIANA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα