• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Απαιτεί πολλά από τον εαυτό του»
Ο Jack Miller μιλά για τον Pecco Bagnaia
Νέα 16/06/2020 - 13:09

Συμβουλές προς τον ομόσταυλό του πρόσφερε ο Jack Miller, ο οποίος πρότεινε στον Pecco Bagnaia να το «διασκεδάζει περισσότερο» στη μοτοσυκλέτα.

 

Ο Pecco ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία το 2019, με τις περγαμηνές ενός Παγκόσμιου Τίτλου στην Moto2 την προηγούμενη χρονιά.

 

Ωστόσο η σεζόν δεν του πήγε καλά, δεν έλειψαν και τα λάθη ενώ οι εμφανίσεις του δεν ικανοποίησαν έχοντας μόνο μια θέση στη δεκάδα στο πρώτο μισό.

 

Βέβαια τα πράγματα και η εικόνα του βελτιώθηκε πολύ στο δεύτερο μισό της χρονιάς, με αποκορύφωμα την 4η θέση του στο Phillip Island.

 

Πέρυσι ο Bagnaia είχε μια Ducati του 2018 στη διάθεσή του, ενώ φέτος θα αγωνίζεται με εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, ίδια με αυτή των Dovizioso-Petrucci.

 

Η θέση του στην Pramac πάντως, σύμφωνα με τις τελευταία φήμες από το paddock, είναι επισφαλής μιας και η Ducati σκέφτεται να τον αντικαταστήσει με τον Johann Zarco.

 

«Βλέπω ότι κάποιες φορές είναι παραπάνω απαιτητικός από τον εαυτό του απ’ ό,τι θα έπρεπε. Στη φόρμα του γράφει: να είσαι ελεύθερος αλλά δεν βλέπω έναν πραγματικά ελεύθερο άνθρωπο».

 

«Βλέπω ότι δουλεύει πολύ, είναι αποφασισμένος και έχει πολύ ταλέντο, αλλά κάθε μέρα μετά τα sessions κάθεται μπροστά στον υπολογιστή με τις ώρες και βλέπει τις τηλεμετρίες».

 

«Φυσικά είναι σημαντικό να το κάνεις αυτό, από την άλλη όμως δεν είμαστε μηχανικοί και ήδη έχουμε κόσμο που κάνει αυτή τη δουλειά».


«Οπότε νομίζω ότι πρέπει να χαλαρώσει λίγο, όπως παλιά. Είμαι βέβαιος ότι δεν ήταν έτσι στο παρελθόν… τότε διασκέδαζε περισσότερο και ενδιαφερόταν λιγότερο για τα δεδομένα».

Επόμενο άρθρο »

Ducati: Εμείς επηρεαστήκαμε περισσότερο!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Πόσο είναι το κόστος μιας πτώσης;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα