• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SUTER MMX: Η δημοφιλέστερη μοτοσυκλέτα της Moto2
Ο Ελβετός κατασκευαστής έχει κερδίσει τις ομάδες της Moto2
Νέα 22/01/2010 - 10:33

To ένα τρίτο σχεδόν των μοτοσυκλετών που θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Moto2 του 2010 θα είναι Suter MMX, σύμφωνα με τη λίστα συμμετοχών που ανακοινώσαμε μέσα στην εβδομάδα.

 

Η Ελβετική φίρμα, που κατασκεύαζε τα πλαίσια των Kawasaki για τα MotoGP και θα προμηθεύει συμπλέκτες ολίσθησης σε ολόκληρο το grid της Moto2, φαίνεται να έχει κερδίσει σημαντικό πελατολόγιο στη νεοσύστατη κατηγορία. Αυτό οφείλεται στη λογική τιμή της μοτοσυκλέτας τους, στις σωστές προδιογραφές που αυτή διαθέτει καθώς και στη δυνατότητα διάθεσης ανταλλακτικών με μικρό κόστος για τις ομάδες.

 

Ταυτόχρονα, σημαντικό ρόλο φαίνεται να έπαιξε και η πρόσκληση της Suter προς τις ομάδες για επίσκεψη στο εργοστάσιό της, στην Ελβετία. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι 13 από τις 40 συμμετοχές να είναι Suter MMX.

 

Επίσης, η MMX έδωσε μια ικανοποιητική πρώτη εντύπωση, από τις δοκιμές της Moto2. Σίγουρα όμως, είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, αφού ο κινητήρας της Honda, που θα κινεί όλες τις μοτοσυκλέτες της Moto2, δεν έχει "κουμπώσει" ακόμα πάνω σε κανένα από τα πρωτότυπα πλαίσια.

Suter MMX 2
Suter MMX 2

Επόμενο άρθρο »

INMOTEC: Συνεχίζεται η εξέλιξη της πρωτότυπης μοτοσυκλέτας

« Προηγούμενο άρθρο

AOYAMA: Δεν απαιτείται απώλεια βάρους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα