• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
INMOTEC: Συνεχίζεται η εξέλιξη της πρωτότυπης μοτοσυκλέτας
Η Ισπανική ομάδα προετοιμάζεται για την είσοδό της στα MotoGP
Νέα 22/01/2010 - 10:41

Δείτε το video απο τη δοκιμή

 

Οι προσπάθειες της Inmotec να παρουσιάσει την πρώτη Ισπανική μοτοσυκλέτα που θα συμμετέχει στα MotoGP είναι πλέον σε προχωρημένο σημείο. Η Ισπανική ομάδα έχει πρόθεση να αγωνιστεί με την πρωτότυπη μοτοσυκλέτα της σε 5 αγώνες, μέσα στο 2010 και αυτό τον καιρό οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

 

Αυτή την εβδομάδα εμφανίστηκε δεύτερη μοτοσυκλέτα, που φέρει πολλές αλλαγές σε σχέση με το πρωτότυπο που πρωτοεμφανίστηκε στην Valencia, τον προηγούμενο Νοέμβριο. Οι αλλαγές εντοπίζονται στο πλαίσιο, το ψαλίδι, τον κινητήρα και την αεροδυναμική. Μάλιστα, σε ότι αφορά την αεροδυναμική εξέλιξη της μοτοσυκλέτας, έχει προγραμματιστεί επίσκεψη σε αεροσήραγγα κοντά στο Παρίσι, στις αρχές Φεβρουαρίου, με σκοπό να αποφασιστεί το τελικό σχήμα του fairing.

 

Ο Oscar Gorria, επικεφαλής εργασιών της ομάδας, επιβεβαίωσε πως ήδη έχουν ολοκληρωθεί 12 ημέρες δοκιμών με αναβάτη τον Iván Silva: "Η μοτοσυκλέτα εξελίσσεται συνεχώς. Αυτή την περίοδο δοκιμάζουμε καινούρια εξαρτήματα, στις πίστες της Navarra και του Alcarrás. Πιστεύουμε όμως ότι πρέπει να δοκιμάσουμε το πρωτότυπό μας και σε πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για να έχουμε στα χέρια μας πιο αντιπροσωπευτικά δεδομένα."

 

Ο Gorria πιστεύει ότι η ύπαρξη ενός αποκλειστικού κατασκευαστή ελαστικών είναι πολύ σημαντική, διότι εξασφαλίζει πως μια μικρή, νεοσύστατη ομάδα, όπως η Inmotec θα έχει ακριβώς το ίδιο πακέτο ελαστικών με τις καθιερωμένες, παραδοσιακές δυνάμεις των MotoGP. "Η συμφωνία για έναν αποκλειστικό προμηθευτή ελαστικών είναι πολύ σημαντική για εμάς και μας επιτρέπει να έχουμε ένα σημείο αναφοράς, για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας μας. Νομίζω ότι η αυτοπεποίθηση που μας έχει δώσει η Bridgestone, λέει πολλά για το αγωνιστικό μας project ."

 

Βεβαίως, τα σχέδια της Inmotec δε σταματούν στα MotoGP, αφού έχει ήδη ανακοινωθεί η παρουσίαση της μοτοσυκλέτας τους για την Moto2, που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Μαρτίου. Ο Ισπανός κατασκευαστής ήδη έχει λάβει παραγγελίες για το συγκεκριμένο πρωτότυπο, τόσο από ομάδες της Moto2, όδο και από ομάδες του CEV Buckler (Ισπανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας).

 

Επόμενο άρθρο »

WSBK - ΔΟΚΙΜΕΣ ALGARVE: Εντυπωσιάζουν Βρετανοί - Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

SUTER MMX: Η δημοφιλέστερη μοτοσυκλέτα της Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα