• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Leitner: Ο Pol «μεγάλωσε» πολύ μαζί μας!
Είναι λογικό να τον θέλουν άλλοι κατασκευαστές
Νέα 11/06/2020 - 11:21

Αν οι έντονες φήμες που ακούγονται επαληθευθούν και ο Pol Espargaro οδεύει προς την Repsol Honda, η KTM χάνει – εντελώς ξαφνικά – τον κορυφαίο της αναβάτη στη μεγάλη κατηγορία!

 

Έναν οδηγό που της έχει προσφέρει το ένα και μοναδικό της βάθρο και αυτόν που ήταν επικεφαλής στην εξέλιξη της πρωτότυπης μοτοσυκλέτας τους.

 

Μετά τον Pol όμως τι έρχεται; Ποιες κινήσεις αναμένεται να κάνει το εργοστάσιο για να καλύψει τη θέση του Ισπανού; Γι’ αυτά τα θέματα μίλησε ο Mike Leitner.

 

«Ο Pol θα είναι στα τεστ μας κανονικά. Για εμάς δεν είναι 100% σίγουρο ότι έχει φύγει. Θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά αυτή τη σεζόν και οι οδηγοί μας έχουν μεγάλες φιλοδοξίες».

 

«Ξέρουμε ότι ο Pol μπορεί να φύγει, αλλά ελπίζουμε η κατάσταση να είναι διαφορετική απ’ ότι νομίζουν οι περισσότεροι. Αν όχι όμως, ήδη μιλάμε με άλλους αναβάτες».

 

Ίσως να επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Dani Pedrosa;

 

«Δεν ξέρω αν θέλει να επιστρέψει… αλλά κατά τη γνώμη μου δεν θέλει αυτό το ρόλο και γι’ αυτό μιλάμε μόνο με αναβάτες που είναι εν ενεργεία».

 

Υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Danilo Petrucci και – γιατί όχι – ακόμα και αυτή του Cal Crutchlow!

 

«Τόσο ο Pol, όσο και ο Petrucci είναι πολύ γρήγοροι στη βροχή. Εκτιμώ και σέβομαι κάθε οδηγό που είναι στους 15 πρώτους».

 

«Αν ο Pol πάει στην Honda θα γίνει επειδή μεγάλωσε μαζί μας πολύ όλο αυτό το διάστημα. Επομένως είναι λογικό να τον θέλουν κι άλλοι κατασκευαστές».

 

«Η Honda θα είναι μια νέα, μεγάλη, ευκαιρία γι’ αυτόν. Τώρα απλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

Επόμενο άρθρο »

Petrucci και Crutchlow για Aprilia και KTM!

« Προηγούμενο άρθρο

Test στο Misano για την Aprilia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα