• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Razali: Ο Rossi είναι ένας ζωντανός θρύλος, αλλά…
…δεν θ’ αλλάξουμε τελείως την ομάδα γι’ αυτόν!
Νέα 15/05/2020 - 15:34

Νέα συνέντευξη έδωσε ο Razlan Razali της Petronas, ενώ ακόμα δεν υπάρχει κάτι νεότερο σε ό,τι αφορά στη συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα και τον Valentino Rossi.

 

Δεν είναι μυστικό ότι ο «γάμος» των δυο πλευρών αργά ή γρήγορα θα πραγματοποιηθεί, ωστόσο ακόμα απέχουμε κάμποσο προτού δούμε επίσημες ανακοινώσεις.

 

«Μπορούμε να του παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ευκαιρία γι’ αυτόν ώστε να συνεχίσει την καριέρα του», σχολίασε  ο Razali.

 

«Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις με την Yamaha και πρέπει να δούμε το τεχνικό κομμάτι της συμφωνίας και τι σημαίνει να έρθει ο Valentino σ’ εμάς».

 

«Επιπλέον πρέπει να συζητήσουμε και με τους ανθρώπους της Petronas σε υψηλές θέσεις, το τι σημαίνει να έρθει ο Valentino στην ομάδα».

 

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται λοιπόν, αν και ακόμα δεν υπάρχει απευθείας συνομιλία ανάμεσα στον Rossi και την Petronas.

 

Ένα ζήτημα που πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι και το γεγονός ότι ο Vale θα θέλει σίγουρα να φέρει μαζί του όλους τους μηχανικούς του.

 

Υπό κανονικές συνθήκες αυτό δεν θα έπρεπε να λογίζεται ως πρόβλημα, μιας και ο Fabio Quartararo θέλει να πάρει τους ανθρώπους του στην εργοστασιακή ομάδα.

 

Ο Razali όμως, αναφερόμενος στο θέμα αυτό, τόνισε:

 

«Ο Valentino δεν μοιάζει με κάποιον άλλον αναβάτη και είναι ένας ζωντανός θρύλος. Την ίδια ώρα όμως, κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα».

 

«Είμαστε στη δεύτερη χρονιά μας στο Πρωτάθλημα και δεν θέλουμε να αλλάξουμε τελείως την ομάδα μας για ένα άτομο».

 

Στη συνέχεια ο Razali μιλά για τις φιλοδοξίες της Petronas και για το – όχι και τόσο απίθανο – σενάριο του να είναι ο Vale στην ομάδα και το 2022!

 

«Δεν τον θέλουμε απλά για να τελειώσει την καριέρα του σε εμάς… θέλουμε να τα πάει καλά και να παλεύει για βάθρα».

 

«Αν σ’ αυτή την ηλικία δείξει ότι είναι ανταγωνιστικός όλα μπορεί να συμβούν και αν θέλει να συνεχίσει για ακόμα ένα χρόνο κι αυτό θα μπει στο τραπέζι».

 

Τέλος, αναφέρθηκε στους Franco Morbidelli και Jorge Lorenzo.

 

«Για εμάς το βασικό είναι να κρατήσουμε τον Franco… αυτός είναι ο αναβάτης κλειδί για εμάς για το 2020 και το 2021».

 

«Μίλησα και με τον Jorge και με ρώτησε για την πιθανότητα αυτή, αλλά ήταν νωρίς στη χρονιά και επιπλέον αυτή η χρονιά δεν είναι κανονική, οπότε είναι δύσκολο να υπολογίσουμε στον Lorenzo».

 

Όμως αργά η γρήγορα θα πρέπει να ανακοινώσουν και το δεύτερο αναβάτη τους.

 

«Ο Αύγουστος είναι η απόλυτη προθεσμία για εμάς ώστε να ανακοινώσουμε το 2ο οδηγό μας», επισήμανε ο Razali.

Επόμενο άρθρο »

Virtual Misano αύριο 17/5 με Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Ειδική άδεια σε Aprilia και KTM

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα