• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Δεν ξέρω γιατί!
Αλλά έκανα πολλά λάθη...
Νέα 04/05/2020 - 13:10

Ο Francesco Bagnaia έδειχνε ικανός χτες να γίνει ο μόνος αναβάτης με 2 νίκες σε Εικονικούς Αγώνες φέτος, καθώς έχτισε μια διαφορά 6’’ δυο γύρους πριν το τέλος.

 

Μια πολύ μεγάλη διαφορά, την οποία ωστόσο ο Ιταλός δεν κράτησε μέχρι τέλους, μιας και λίγο μετά την πτώση του Alex Marquez (που είχε ανέβει στη 2η θέση) έπεσε και αυτός!

 

Με το λάθος αυτό, ο Bagnaia – νικητής του Virtual Grand Prix στο red Bull Ring – χάρισε ουσιαστικά τη νίκη στον Vinales που είχε πάρει εν τω μεταξύ τη 2η θέση.

 

«Όπως είπα και πριν τον Αγώνα, ήταν πολύ σημαντικό να μην κάνουμε λάθη. Όμως έκανα!» σχολίασε ο Pecco που πήρε βάθρο και στους 3 Εικονικούς Αγώνες.

 

«Είχα την πρώτη θέση, αλλά μετά ο Maverick και ο Alex κάλυψαν την απόσταση. Όμως μετά έπεσε ο Alex, αλλά μετά άρχισα κι εγώ να κάνω πολλά λάθη».

 

«Δεν ξέρω γιατί έκανα τόσα λάθη! Μετά έπεσα στην 12-13 κι έχασα πολύ χρόνο... όπως και να ‘χει ήταν ένας πολύ ωραίος Αγώνας».

 

«Δεν είχε τόσες μάχες όσες είχε ο προηγούμενος, αλλά σίγουρα το διασκεδάσαμε το ίδιο».

 

Αν υπήρχε βαθμολογία μετά τους πρώτους τρεις Virtual Races, ο Bagnaia – μαζί με τους Vinales και Alex Marquez – θα ήταν στην 1η θέση με 61β.

Επόμενο άρθρο »

Marc: Έκοψα για να με φτάσει ο Petrucci

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Δεν περίμενα να κερδίσω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα