• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Δεν περίμενα να κερδίσω!
Νίκησε στον VR της Jerez παρά τις δυο πτώσεις!
Νέα 04/05/2020 - 11:37

Μια φοβερή ανάκαμψη έκανε στο χτεστινό, τρίτο, Εικονικό Αγώνα της χρονιάς ο Maverick Vinales της Monster Yamaha.

 

Ο Ισπανός, παρά τις δυο πτώσεις του, ανέβηκε στη 2η θέση του Αγώνα κι εκμεταλλευόμενος ένα λάθος του Bagnaia που ήταν μπροστά, πήρε την 1η του νίκη για φέτος!

 

«Ο Αγώνας ήταν συναρπαστικός», είπε μετά το τέλος του ο Ισπανός. «Δώσαμε πολλές μάχες κι έπεσα δυο φορές. Επομένως δεν περίμενα ότι θα κέρδιζα».

 

«Ο ρυθμός μου όμως ήταν καλός κι έκανα πολλούς γρήγορους γύρους στη σειρά, κρατώντας την αυτοσυγκέντρωσή μου μέχρι τέλους».

 

Ο χτεσινός Virtual Race στην Jerez έγινε και για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν χρήματα για το Two Wheels for Life.

 

«Ελπίζω να τους βοηθήσαμε και να μάζεψαν αρκετά χρήματα για να βοηθήσουν τους ανθρώπους στην Αφρική με τον κοροναϊό».

 

«Θέλω να ευχαριστήσω την Yamaha και όλους τους ανθρώπους της ομάδας, γιατί η μοτοσυκλέτα ήταν φανταστική», είπε πιο μετά αστειευόμενος.

 

Τέλος, πρόσθεσε:

 

«Πιο σοβαρά τώρα, θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς που μας είδαν. Μας βοηθάει αυτό, μας δίνει κίνητρο ώστε όλοι να περνάμε καλύτερα και να είμαστε πιο χαρούμενοι».

 

Αν υπήρχε βαθμολογία μετά τους πρώτους τρεις Virtual Races, ο Vinales – μαζί με τους Bagnaia και Alex Marquez – θα ήταν στην 1η θέση με 61β.

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Δεν ξέρω γιατί!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Ξεκίνημα στις 19/07 από Jerez;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα