• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αντίο στον Sante Mazzarolo
Έφυγε ο ιδρυτής της Alpinestars
Νέα 03/05/2020 - 13:17

Κοντά στο Asolo, μια μικρή πόλη 9,000 κατοίκων, βόρεια της Βενετίας, ο Sante Mazzarolo που - όπως πολλοί στην περιοχή – ασχολήθηκε με το παπούτσι, ίδρυσε τo 1963 την Alpinestars ξεκινώντας να φτιάχνει ειδικές μπότες που θα χρησιμοποιούσαν την καλύτερη τεχνολογία της εποχής για να προστατέψουν τους αγωνιζόμενους στο Μοτοκρός, αλλά συγχρόνως να είναι άνετες και όμορφες! Σύντομα οι μπότες του κατέκτησαν την κορυφή, καθώς ο ίδιος με τη βοήθεια των οδηγών που τις φορούσαν, συνεχώς τις βελτίωνε. Στις αρχές της δεκαετίας του '70 ο Roger de Coster έφερε στην εταιρία το πρώτο της Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Στα 91 του, ο Sante Mazzarolo “έφυγε”, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια κληρονομιά με μια μεγάλη εταιρία την οποία διοικεί ο γιος του Gabriele, με τη βοήθεια από τις αδελφές του Lucia και Gloria. 

“H περιοχή μας χάνει έναν σπουδαίο επιχειρηματία, με ανθρώπινο βάθος και αυθεντική πίστη”, είπε η Δήμαρχος της περιοχής Claudia Benedos.

Εμείς να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στον Gabriele που τον βλέπουμε πολύ συχνά στους Αγώνες MotoGP, όπου όπως ο πατέρας του συνεργάζεται πάντα με τους οδηγούς που αγωνίζονται με τα είδη της Alpinestars, στην προσπάθεια της συνεχούς βελτίωσης. 

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: O Rodrigo κέρδισε στην Χερέθ

« Προηγούμενο άρθρο

H SUZUKI ανανεώνει με τον JOAN MIR

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα